El Consistori multa un bar amb 20.000€ i obre dos expedients de clausura

L’Ajuntament ja ha notificat la multa de 20.000 € al bar El Prado, situat al c. Almirall Oquendo, 49, al polígon industrial de Monsolís. El motiu de la sanció és que l’establiment té llicència de bar restaurant i estava desenvolupant de manera reincident activitat de bar musical, que el Pla General Metropolità no permet  exercir en el polígon industrial de Monsolís. L’Ajuntament ha obert també un expedient de clausura del local que espera poder executar quan tingui l’autorització judicial.

 

A més a més, l’Ajuntament també ha obert expedient de clausura al bar Puerta del Sol, ubicat al c. Alarcón, 70, per les mateixes raons. Aquest establiment ja es va tancar per desenvolupar activitat de bar musical durant quatre mesos. El seguiment de la policia local ha detectat una vegada més irregularitats i ha permés posar en marxa un nou expedient que es resoldrà en unes setmanes. 

 

Aquestes accions són resultat del pla especial de seguiment que el consistori adrianenc va posar en marxa fa uns mesos a cinc bars del municipi, i que va donar els seus primers fruits amb la reducció horària del bar “Ars Amantis”, al carrer Onze de Setembre.  Els principals problemes que generen aquests establiments són un grau de soroll excessiu, l’incompliment d’horaris i problemes de seguretat.

 

Gràcies a un major control policial a  aquests cinc establiments, s’han pogut obtenir les proves per obrir els corresponents expedients sancionadors que acabaran amb la clausura del negoci o la reducció horària de l’activitat.

 

A banda d’aquest pla especial, l’Ajuntament desenvolupa inspeccions periòdiques sobre els bars i establiments d’oci per assegurar-se que compleixen les ordenances. Aquest 2014 l’Ajuntament té oberts una desena d’expedients sancionadors per diferents causes (infraccions relacionades

 

amb les terrasses, sorolls, incompliment d’horaris,  exercici de l’activitat sense llicència, etc.) que seran objecte en la major part dels casos de multes, que van dels 600 € als 20.000 €, en una de les infraccions més greus. L’any 2013 l’Ajuntament va sancionar una seixantena d’establiments de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure