El Consistori ajudarà les pimes a contractar aturats adrianencs

04/03/2014 – Sant Adrià posa en marxa un programa de subvencions per a petites i mitjanes empreses que impulsarà la contractació d’una trentena de persones.

Una de les línies d’actuació de l’Ajuntament aquest 2014 és estimular l’economia i el mercat de treball local  per fomentar l’ocupació en el municipi. Amb aquest objectiu i amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Sant Adrià posa en marxa un programa de subvencions per a petites i mitjanes empreses que impulsarà la contractació d’una trentena de persones.

 

Les subvencions aniran adreçades a empreses tant de Sant Adrià com d’altres municipis de l’àrea metropolitana que contractin com a màxim durant un any a persones de Sant Adrià (com a mínim han de portar sis mesos empadronades al municipi)  i en situació d’atur (han d’estar registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya).

 

Es prioritzarà la contractació de persones desocupades dels col·lectius més vulnerables, com ara persones sense prestació per desocupació i sense subsidi d’atur; majors de 45 anys; desocupats amb discapacitat; persones que portin 2 anys o més  a l’atur, dones i joves de 16 a 30 anys.

 

Els contractes de treball s’hauran d’iniciar a partir del mes de març d’enguany i finalitzar com a màxim el 30 de juny de 2015.

 

Es subvencionarà el salari brut mensual, inclosa la prorrata de les pagues extraordinàries i les quotes corresponents a la seguretat social a càrrec de l’empresa. La mitjana dels imports subvencionables serà de 1.133 € bruts per persona contractada més les quotes corresponents a la seguretat social.

 

El pressupost d’aquest projecte és de 302.805 € (242.280 € de l’AMB i 60.570 € de l’Ajuntament).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure