El CNL proposa un concurs en el qual buscar paraules a les botigues de Sant Adrià

23/04/2014 – El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa, a partir d’aquesta Diada de Sant Jordi i fins a principis de maig, un joc en el que participaran diferents botigues de Sant Adrià.

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa, a partir d’aquesta Diada de Sant Jordi i fins a principis de maig, un joc en el que participaran diferents botigues de Sant Adrià.

 

La pretensió del joc, anomenat “A l’abril, cada paraula val per mil”, és fer visible la diversitat lingüística que amaguen les paraules del català. Al llarg d’un mes aproximat de durada, es podrà passejar per les botigues que hi participen, tot buscant als seus aparadors o en llocs ben visibles els cartells amb les paraules del joc, on s’explica de manera clara i abreujada l’etimologia de la paraula. Llavors, els participants només han d’emplenar les butlletes (descarregables al web www.cpnl.cat), dipositar-les a les urnes disposades i esperar el sorteig final.

 

El joc també vol reforçar la motivació de l’alumnat adult i jove que fa formació de català per practicar la llengua. Per això, des del CNL posen a disposició de la comunitat educativa tots els materials dels jocs i les activitats didàctiques que han preparat per treballar a l’aula i complementar els continguts.

 

Tots els materials es poden consultar i descarregar del web ww.cpnl.cat/badalona/abril, conjuntament amb les butlletes, les bases dels jocs, els cartells i la resta de materials i informacions.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure