El Circo Raluy torna a Sant Adrià, ciutat on va créixer el seu fundador

03/05/2017 – L'espectacle estarà fins al 7 de maig a l'aparcament de l'Alcampo.

El Circo Raluy Legacy arriba a Sant Adrià amb un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que, com diu el seu claim, és “un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre

 

El Circ arriba a la ciutat on va créixer Luis Raluy Iglesias i on va començar amb una professió que el duria a actuar en els millors circs i teatres del món entre els anys 30 i els anys 60, sempre acompanyat de la seva família.

 

Després de 12 mesos de gira, el Circo Raluy Legacy aterra a Sant Adrià de la mà de Lluis Raluy, fill de Luis Raluy Iglesias, i amb números innovadors d’algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals amb actuacions que han s’han presentat a les pistes de més reputació del mon.

 

Combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, després de cinc generacions, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense. Estarà al pàrquing Alcampo, del 4 al 7 de maig.   

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure