El Casal Infantil de La Mina ajuda les famílies a aconseguir llibres i material escolar

11/07/2014 – L’ajuda consisteix en un xec per aconseguir l’equipament escolar necessari pels infants als establiments col·laboradors de La Caixa.

Les retallades en les ajudes pels llibres de text han posat a algunes escoles en una posició molt incòmoda i difícil com en la que es troba l’Escola Mediterrània. Han de continuar introduint continguts i aprenentatges a infants que a meitat de curs encara estan sense tots els llibres a les aules. Cada vegada hi ha més famílies que no poden fer front al pagament de la quota de llibres i material de les escoles, fet que augmenta la desigualtat que això comporta entre els infants.

 

“S’han donat ajudes des de la regidoria d’Educació de Sant Adrià, però a La Mina encara hi ha famílies que no reben cap ajuda i no tenen pagada la quota en la seva totalitat” explica Xènia Martínez, coordinadora del projecte d’educació en el lleure i acció social que l’Associació Casal Infantil La Mina desenvolupa fa 30 anys al barri.

 

L’associació, dins del programa ProInfància de l’Obra Social de La Caixa, ha ofert una ajuda econòmica a les famílies usuàries del seu servei que estan patint les més greus dificultats econòmiques, socials i familiars. L’ajuda consisteix en un xec per aconseguir l’equipament escolar necessari pels infants als establiments col·laboradors de La Caixa.

 

“Hem volgut recolzar a l'escola. És una petita mostra del camí que hem de fer tots cap a la igualtat d’oportunitats educatives dels infants de La Mina”, afegeix Xènia, que es mostra molt contenta, com la resta de l’equip, per l’ajuda que això suposa a les famílies que, no només tindran accés als llibres de text, sinó també a equipament escolar com llibretes, colors, motxilles, xandall o unes sabates pels seus fills i filles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure