El Casal dels Infants manté la campanya de recerca de voluntaris per a l’estiu

23/07/2015 – A principis de juliol, l’associació ja havia aconseguit el recolzament d’unes 300 persones, però encara necessitava unes 200 més per poder dur a terme la seva tasca en condicions òptimes.

Durant l’estiu i les vacances escolars, molts nens, nenes i joves no tenen l’oportunitat de gaudir d’un oci educatiu i de lleure adient per la situació de les seves famílies. Com cada any, el Casal dels Infants, amb seu a Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, fa una crida a la ciutadania per poder desenvolupar els seus casals d’estiu, amb activitats formatives i d’oci destinades a col·lectius amb menys recursos. Enguany, l’entitat va engegar una campanya sota el lema ‘#Sóc Somiure’ per reunir uns 500 voluntaris per poder organitzar les seves activitats estivals. A través d'un vídeo que es pot visionar a Youtube, l'associació convida a tothom a sumar-se "al somriure de les persones que formen part de l'entitat".  

A principis de juliol, l’associació ja havia aconseguit el recolzament d’unes 300 persones, però encara necessitava unes 200 més per poder dur a terme la seva tasca en condicions òptimes. És per això que ha continuat amb la crida durant tot aquest juliol per aconseguir el seu objectiu d’aquest estiu.

 

El Casal dels Infants acompanya a 5.000 infants, joves i famílies dels barris amb més necessitats socials durant 365 dies a l'any "per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper". En aquesta tasca hi contribueixen més de 1000 voluntaris, socis, empreses i institucions. Durant el període vacacional, el Casal no només no tanca les seves portes, sinó que multiplica les hores d'atenció per evitar que l'estiu resulti una època doblement dura pels nens i joves en risc d'exclusió social. Recordem que el Casal dels Infants va posar en marxa, fa uns mesos, la seva nova seu La Betsaida, al barri de Llefià, des de la qual dóna servei a famílies dels tres municipis del Barcelonès Nord.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure