El Casal dels Infants busca més suport als barris de La Mina i Besòs

30/01/2014 – L'entitat, que treballa als barris adrianencs des de 2002, necessita més personal voluntari per cobrir les tasques socials.

El Casal dels Infants, una institució social que treballa de forma altruista amb nens, nenes i adolescents en risc d’exclusió social de diferents localitats, ha fet aquests dies una crida per rebre més suport als barris de la Mina i del Besòs de Sant Adrià. Des de l’entitat han manifestat la necessitat d’incorporar voluntaris als seus equips de treball de la zona, ja sigui “una tarda, dos dies a la setmana o el temps que vulguin”, per donar un cop de mà en accions com jocs didàctics, tallers, activitats de lleure i suport docent o en la cerca de feina, entre d’altres. Els col·lectius amb els quals treballa el Casal són nens i nenes de 6 a 14 anys, adolescents i nois i noies de fins a 25 anys.

El Casal dels Infants treballa als barris de la Mina i Besòs des de l’any 2002. Actualment donen suport al procés escolar de 80 infants de 6 a 14 anys: des de 2012 treballen en centres escolars del barri del Besòs de Barcelona, barri veí de la Mina, a través del projecte Entorn Escolar. La població dels dos barris participa en els centres Cascavell i el centre cívic de la Mina. El Casal també acompanya nois i noies adolescents fent reforç escolar i activitats de lleure al Centre Obert Adolescents, situat a l’Institut d’Educació Secundària del Besòs, i donen suport en la formació i cerca de feina a 80 nois i noies en risc d’exclusió social, de 16 a 25 anys, a través de la Xarxa d’Accés al Treball, a la Mina.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure