El Casal de Cultura de Sant Adrià s’omple de teatre amateur

29/03/2014 – Els grups de solidaritat Yalah i És l’Hora!, amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, encenten aquesta setmana un cicle de teatre amateur que omplirà el Casal de Cultura d’actuacions fins al novembre.

 

Els grups de solidaritat Yalah i És l’Hora!, amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, encenten aquesta setmana un cicle de teatre amateur que omplirà el Casal de Cultura (carrer de la Mare de Déu del Carme, 22) d’actuacions fins al novembre.

 

Participaran un total de set companyies de teatrals i es demanarà a cada espectador un bo d’ajut de 3 euros que es destinarà a parts iguals a quatre projectes solidaris: Projecte de cooperació de Yalah, al Sàhara; Projecte de cooperació de És l’Hora, al Perú; al menjador social de Sant Adrià i als Familiars de Malalts Mentals AFAMMEBAN Sant Adrià-Badalona.

 

Foment Hortenc i Mamma Mia, primeres parades

 

La primera obra serà Actrius, un espectacle protagonitzat pel grup de teatre Foment Hortenc que tindrà lloc aquest diumenge, 30 de març -18h-. Es tracta d’una jove aspirant a actriu es prepara per afrontar el seu debut a dalt de l’escenari. Per fer-ho, decideix entrevistar tres dives de l’escena teatral: la Glòria, una diva internacional, l’Assumpta, una estrella de la televisió i la Maria, una directora de doblatge, i descobreix en el seus records les grandeses i les misè-ries del món que tant la fascina, el teatre.

 

La segona serà Mamma Mia, un musical del grup Desasteatre, que omplirà l’escenari del Casal de Cultura el 6 d’abril -18h-. Inspirada per la màgia de les atemporals cançons d’ABBA, la trama transcorre en el paradís d’una illa grega i on tot gira entorn a Donna, una mare soltera la filla de la qual, Sophie, mentre llegeix el seu diari, es troba amb tres amantes. Qualsevol podria ser el seu pare. Sophie decideix posar fi al seu dubte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure