El carrer Bogatell, reobert al trànsit quasi tres anys després

22/07/2015 – Des de principis de juliol, els vehicles ja poden circular pel carrer de Bogatell des d’Andreu Soler fins a l’avinguda de Pi i Margall, un cop enllestides les obres del tram comprès entre els carrers d’Andreu Soler, de Josep Royo i la plaça del Mercat.

Des de principis de juliol, els vehicles ja poden circular pel carrer de Bogatell des d’Andreu Soler fins a l’avinguda de Pi i Margall, un cop enllestides les obres del tram comprès entre els carrers d’Andreu Soler, de Josep Royo i la plaça del Mercat.

La remodelació del carrer de Bogatell inclou, entre altres actuacions, unes voreres més amples (la de la banda del Mercat de plataforma única, és a dir amb la calçada i la vorera al mateix nivell),  que faciliten la mobilitat dels vianants,  una millor ordenació de l’espai amb aparcament només a un costat, nou enllumenat i clavegueram.

Aquesta intervenció, que es va iniciar al setembre de 2012, forma part de les actuacions de millora del nou Mercat Municipal, juntament amb les que s’estan duent a terme a la plaça del Mercat i al carrer de Josep Royo. Tant la plaça del Mercat com el carrer de Josep Royo (entre el c. de Bogatell i l’ avinguda de Catalunya) continuaran tallats fins que no en finalitzi l’adequació, que es preveu que sigui aquest estiu.  A més a més, es manté el mateix sentit de circulació que hi havia fins ara al carrer de Bogatell, entre el carrer d’Andreu Soler i la plaça de la Vila, i per tant els vehicles que circulin per Andreu Soler podran desviar-se per Bogatell en sentit plaça de la Vila per anar a l’avinguda de Catalunya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure