El barri del Besòs es prepara per acudir a les urnes

10/10/13. El barri del Besòs es prepara per acudir a les urnes, el proper 20 d’octubre. La consulta servirà per decidir quina de les dues opcions de reforma del carrer Goya s’acaba duent a terme.

El Centre Cultural Besòs, el Centre d’Entitats Besòs i l’Associació de Veïns del mateix barri acullen des de fa uns dies els panells informatius sobre les opcions de reforma del carrer Goya. La idea de l’Ajuntament de Sant Adrià és que el veïnat conegui amb detall les dues alternatives que es sometran a votació el proper 20 d’octubre en la consulta popular. Per aquest motiu, també ha fet una bustiada al barri.

Aquell diumenge els 4.595 veïns majors de 16 anys censats al barri del Besòs estan cridats a les urnes. Segons fonts del departament de Participació de l’Ajuntament el criteri serà similar al que es va seguir en la consulta de les Tres Xemeneies, ara fa cinc anys. Els ciutadans ja poden comprobar a la web del consistori (www.sant-adria.net) si estan correctament inscrits al cens.

El dia de la votació hauran de portar el DNI per poder votar. L’Ajuntament col·locarà urnes a dos espais, al Centre d’Entitas i al Centre Cultural Besòs. Amb la mateixa transparència i llibertat que unes eleccions qualsevol, es garantirà el secret del vot, posant cabines a l’abast dels votants. El resultat definitiu de la consulta es sabrà l’endemà, dilluns 21 d’octubre. La decisió serà vinculant.

La consulta arriba després de la manca de consens en relació a la renovació del carrer Goya. La primera opció planteja arranjar la via en consonància amb els altres carrers, però això acabaria amb la zona d’arbrat. Per això, alguns veïns van sol·licitar una alternatvia, avalats per 452 signatures. Aquest altra opció manté els arbres i deixa lliure la zona davantera d’un establiment.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure