El barri de la Mina confia en la cultura en una nova edició de la Setmana Cultural

27/5/2013. Entre el programa d’actes destaca, dimecres, la presentació del llibre «La història de Sant Adrià llegida des de La Mina», escrit per l’historiador del barri Josep Maria Monferrer.

El barri de la Mina de Sant Adrià enceta aquesta tarda una nova edició de la Setmana Cultural, un esdeveniment en què les entitats d’aquest barri adrianenc reivindiquen la seva tasca cultural i social diària. Enguany, són més d’una vintena les entitats, serveis i col·lecctius del barri els que protagonitzen una programa amb cabuda per a actes per a tots els gustos; enguany, la setmana, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Diputació i del Consorci del Barri de la Mina, té com a lema «Lluitem pel nostre futur fent cultura».

La programació de la XXI Setmana Cultura es:

La inauguració oficial de la setmana serà a les 18h a la sala d’actes de l’Espai Cultural Font de La Mina, amb la lectura del manifest i una visita guiada per l’exposició «300 anys d’historia de La Mina». La resta del programa és aquest:

– dimarts, 28 de maig: a partir de les 10h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, visites guiades pels centres escolars i entitats a l’exposició «300 anys d’historia de La Mina»; de 17h a 19h, a l’Institut Fòrum 2004, activitats esportives (voleibol, bàsquet i futvòlei, tenis de taula i rocòdrom); a les 17h, al Casal Cívic, taller de sensibilització per la salut mental.

– dimecres, 29 de maig: a partir de les 10h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, visites guiades pels centres escolar i entitats a l’exposició «300 anys d’historia de La Mina»; a les 18h, a la Sala d’Actes de l’Espai Cultural Font de La Mina, presentació del llibre «La història de Sant Adrià llegida des de La Mina», escrit per l’historiador del barri Josep Maria Monferrer.

-dijous, 30 de maig: a partir de les 10h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, visites guiades pels centres escolars i entitats a l’exposició «300 anys d’historia de La Mina»; de 10h a 19h, als porxos de l’edifici de la Biblioteca Font de La Mina, Mostra d’entitats i serveis; a partir de les 17:30h, es realitzaran diferents actuacions, tallers i s’instal·lara una ludoteca ètnica.

– divendres, 31 de maig: a partir de les 10h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, visites guiades pels centres escolars i entitats a l’exposició «300 anys d’historia de La Mina»; a les 18.30h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, presentació de l’experiència «Nosaltres»; a les 21h, a l’Espai Cultural Font de La Mina, sopar d’Entitats amb musica en viu i monòleg a càrrec de l’Associació de Comerciants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,572SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure