Divisió d’opinions entre partits davant la possible reobertura els dissabtes de l’avinguda Catalunya

Contrast d’opinions entre les forces de l’oposició davant de la possible reobertura els dissabtes del tram tancat a la circulació a l’avinguda Catalunya. Mentre una part dels partits aprova que es permeti de nou el pas de vehicles davant de la queixa d’una part dels comerciants per la caiguda de vendes, altres formacions consideren el previsible canvi com un pas enrere.

 

Ciutadans explica que va estar “en desacord en com es va plantejar la peatonalització des del principi”, expressa el seu portaveu, Pedro Sánchez. “No vam entendre les presses i la improvisació ni ens consta que hi hagués demanda social”, diu. Chuso García Bragado (PP) comparteix “la postura dels comerciants”. “Ser autònom ja té suficients dificultats com perquè li en posin més”, manifesta.

 

Xavier Soley (PDeCAT) observa que la prova “no acaba de prosperar” i, davant de possibles dificultats afegides a la circulació quan comenci la remodelació de la Rambleta, creu que “potser no val la pena mantenir la peatonalització sense un mínim consens veïnal”. El regidor també apunta a una “escassa promoció de l’eix comercial”, un punt que Rubèn Arenas (ERC) emfasitza: “Cal més dinamització i tenim un problema d’aparcament, hem de buscar que es pugui aparcar més fàcilment, perquè segurament els comerciants no estaran satisfets quan deixin de passar vianants”.

 

No creiem que la peatonalització vagi en detriment del comerç de proximitat”, assenyala Joan Belda (Sant Adrià en Comú). José Luis Muñoz (ICV) s’oposa a què es posi fi a la mesura els dissabtes a l’avinguda Catalunya. “De fet, creiem que hauria de ser peatonal”, afegeix.

 

Isabel Marcuello (MES) considera que aquesta consideració “no s’ha plantejat bé des de l’equip de Govern i s’hauria de parlar amb amb totes les parts implicades, per tal de buscar sol.lució equilibrada”, transmet.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure