Divendres al matí, ple per aprovar el nou cartipàs municipal de Sant Adrià

3/7/2013. Començarà a les 8:40h i establirà la nova organització municipal arrel de l’arribada a l’alcaldia de Joan Callau (PSC). Per ara, només se sap que deixarà l’àrea de Territori i que tampoc portarà Policia i Civisme

Divendres, qui vulgui saber com s’organitzarà l’Ajuntament en els propers dos anys, li tocarà matinar. Perquè será a partir de les 8:40h quan s’iniciï el ple ordinari en què s’aprovarà el nou cartipàs municipal després del relleu a l’alcaldia de Sito Canga per Joan Callau (PSC).

Així, i en la primera part del ple, els grups municipals votaran la proposta relativa a la creació i composició de les àrees i comissions informatives permanents, així com es nomenaran els nous representants municipals en òrgans col·legiats -com al Consorci de la Mina, del Besòs, a l’Àrea Metropolitana o a diferents consells municipals-, i es designaran els regidors que exerciran el càrrec en règim de dedicació exclusiva. L’altre punt fort vindrà amb els nomenaments de tinents d’alcalde, membres de la Junta de Govern Local, i presidents de les comissions informatives, així com es fixarà la periodicitat de la Junta de Govern Local, delegacions específiques i regidors de districte. Fins ara, el nou alcalde, Joan Callau, no ha desvetllat les novetats del cartipàs, però sí ha admès que ell deixarà de portar les qüestions relatives a Urbanisme, així com tampoc les de Policia i Civisme -que sí portava Canga-.

El ple també comptarà amb una segona part de diferents temes ja no relacionats amb el cartipàs. Entre d’altres, es donarà dictamen a l’aprovació del Document de Garantia per a la consulta del carrer de Goya i a l’acceptació de la subvenció concedida per la Generalitat per a les llars d’infants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure