«Del mur al llenç», una proposta original d’art urbà

La cultura s'obre pas després del confinament. 

 

Fins el 25 de juliol és possible visitar la mostra-concurs virtual «Del mur al llenç», una exposició en la qual participen 110 artistes urbans de l’àrea metropolitana de Barcelona i on podrem trobar treballs fets amb llenç, fusta, paper, digitals, etc, amb estils i formes d’entendre l’art molt diferents.

 

Aquesta proposta, que podeu visitar fins al 25 de juliol, vol donar visibilitat a l’art urbá, un dels grans corrents artístics de l’art contemporani que aposta per revitalitzar l’espais públic, millorar la convivència i actuar com una eina de transformació social.

 

«Del mur al llenç» és una de les mostres d’art urbà virtual amb més participació d’artistes. Pel que fa a la vessant del concurs, s’atorgaran diferents premis, escollits per un jurat especialitzat i també per votació popular.

Alguns dels artistes han participat en El bosc de les columnes
A més, per destacar l'actuació de la nostra ciutat, podem dir que alguns dels artistes de l’exposició són els mateixos que van participar en el El bosc de les columnes, una intervenció que va transformar en una galeria d’art urbà l’espai situat sota la C-31 a Sant Adrià Besòs, un projecte únic al món per la seva dimensió.
L’Ajuntament de Sant Adrià col.labora amb aquesta mostra promoguda pel Centre Cívic Barceloneta, Digerible i Hop.
Trobareu més informació sobre la programació, horaris i localitzacions al següent enllaç

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure