Comencen les obres de la darrera fase d’ordenació del barri del Besòs

29/09/2014 – Els treballs suposaran una inversió de més de mig milió d'euros i afectaran el carrer de Goya i un tram del carrer d'Argentina.

Ja s'han iniciat les obres de l' última fase d'Ordenació dels espais públics del barri del Besòs. L'àmbit del projecte inclou el carrer de Goya i un tram del carrer d'Argentina, des del carrer de Bernat Metge fins el tram d'unió amb carrer de Goya. Aquesta actuació es planteja com extensió i continuació de la Fase 2, finalitzada l'any 2008, i té com objectiu la renovació de tot l'espai interior entre els blocs d'habitatges del barri del Besòs. La inversió dels treballs serà de 524.690 euros, quasi un 24% per sota del preu inicial de licitació, que va ser de 834.000 euros.

 

Al carrer de Goya, el projecte preveu equilibrar la geometria dels espais i organitzar l'aparcament i la circulació de vehicles. També s'introdueixen jardineres elevades que proporcionen una superfície vegetal i una barrera entre l'aparcament i l'espai del vianant.

 

A la zona sud, al carrer d'Argentina, l'espai s'organitzarà a partir d'una rasant continua i una diferenciació dels paviments de calçada amb asfalt i de vorera amb panot. El tractament de la vegetació potencia una millor ordenació de les zones d'aparcament, es mantenen els arbres existents que no afecten a la nova urbanització i es planten de nous per reforçar les noves alineacions.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure