CiU basteix una llista «integradora» amb cares independents i conegudes de Sant Adrià

17/04/2015 –  CiU aposta per una “llista integradora” amb incorporacions de persones independents, com ara la número ‘2’, Núria Arnau; també s'hi sumaran Xavier Lladó, Salva Aragall i Marce Álvarez.

El candidat convergent a Sant Adrià, Xavier Soley, comença a bastir i avançar la seva llista electoral, que farà pública aquests dies. De moment, sabem que CiU aposta per una “llista integradora” amb incorporacions de persones independents, com ara la número ‘2’, Núria Arnau, excap d’ERC a anteriors municipals. No serà pas l’única persona de la candidatura sense les sigles de CiU, també sumaran altres cares conegudes com Xavier Lladó, Salvador Aragall, Marce Álvarez i Elvira Roqueta. 

Núria Arnau, que exerceix actualment d'advocada, està molt vinculada al món associatiu de la ciutat, va ser en les darreres dues eleccions municipals la cap de llista d'ERC 2007 i de la coalició 'Renovació per Sant Adrià' l'any 2011, quan es va quedar a les portes d'entrar com a regidora. Xavier Lladó era, fins ara, coordinador territorial de l’ANC a Sant Adrià, mentre que Salva Aragall és assessor jurídic empresarial i històric exregidor del PP, des de fa uns anys allunyat del partit per discrepàncies internes. Marce Alvárez, per la seva banda, és conegut per ser el promotor del Festival de Jazz de Sant Adrià i per regentar un conegut local de restauració al centre de la ciutat, i Elvira Roqueta, vinculada al món de l'art, la pintura i la formació artística. 

El conjunt de la llista que formarà part de la candidatura de CiU, i que es presentarà juntament amb el programa les properes setmanes, pretén, segons Soley, "fer una llista unitària i integradora amb sensibilitats polítiques de procedència diversa, però que aportin experiència i ganes de treballar per un nou projecte per la ciutat". La situació més probable, apunta, "és que, en els propers quatre anys, no hi hagi partits amb majoria suficient i calgui buscar acords i pactes per tirar endavant entre tots la gestió municipal". 


ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure