CDC Sant Adrià engega un cicle de xerrades per esvair dubtes sobre la independència

10/07/2014 – Serà durant els mesos de març i abril, sobre la situació política que viu Catalunya i, en concret, centrades en el debat sobre la consulta i el dret a decidir; aquest dimarts, la primera.

L'agrupació local de CDC de Sant Adrià de Besòs organitza un cicle de xerrades obertes a tothom, durant els mesos de març i abril, sobre la situació política que viu Catalunya i, en concret, centrades en el debat sobre la consulta i el dret a decidir.

 

La primera xerrada està prevista per aquest dimarts, 11 de març, a les 19h, a la Biblioteca de Sant Adrià, sota el títol El dret a decidir i la consulta: com es pot fer legal?, a càrrec de la directora general dels serveis consultius del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Dolors Feliu i Torrent. L'objectiu és debatre sobre la constitucionalitat de la consulta i conèixer quines vies hi ha en l'actual marc jurídic.

 

El dimarts, 25 de març, al Casal de Cultura, es tractarà el tema del procés sobiranista i l'estat propi des del punt de vista dels catalans nascuts fora de Catalunya i castellano-parlants. Sota la pregunta de si Es pot defensar l'estat propi havent nascut a Andalusia i sent castellanoparlant?, parlarà l’alcalde de Llagostera per CiU, Fermí Santamaria, un andalús nascut a Cádiz.

 

Un tercer tema que preocupa seran les pensions. El divendres, 11 d'abril, el diputat al Congrés a Madrid Carles Campuzano serà al Casal de Cultura per donar resposta al fet de si estan o no assegurades les pensions a Catalunya en un futur estat propi. 

 

Les xerrades se celebraran a la Biblioteca de Sant Adrià (dimarts, 11 de març) i al Casal de Cultura els dies 25 de març i 11 d'abril a les 18,30 h.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure