Barnabitas estrena el seu nou projecte d’hort terapèutic

02/06/2014 – Es tracta d'un nou servei i activitat que està duent a terme el centre obert i en la qual els protagonistes són els nens, els avis de la residència de gent gran Mossèn Antón i les famílies dels usuaris.

La passada setmana, l’Associació Juvenil Barnabitas va inaugurar oficialment el seu projecte d’hort terapèutic, un nou servei i activitat que està duent a terme el centre obert i en la qual els protagonistes són els nens, els avis de la residència de gent gran Mossèn Antón i les famílies dels usuaris.

 

L’entitat ha fet servir l’hort urbà tradicional (de verdures per al consum) com un mitjà educatiu durant dos cursos. Actualment col·laboren i comparteixen l’espai amb la Residència Mossèn Anton a través d’un treball intergeneracional que concreta l’hort com a focus d’atenció. Ara, l’associació introduirà espècies aromàtiques i terapèutiques en la plantació, que també serviran per crear nous continguts d’aprenentatge per als nens i nenes; a més de les persones de la residència de gent gran, les famílies dels nanos de Barnabitas també participaran; tanmateix, els propis infants seran els encarregats de planificar i gestionar l’hort.

A l'acte van ser presents el regidor de Medi Ambient, Gregorio Camacho, la regidora de Serveis Socials, Loli Ocaña, la presidenta del MCECC de la Fundació Pere Tarrés, María València i la directora de la residència de gent gran Mossèn Antón.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure