Antonio Ropero: “El pressupost patirà una reducció ostensible”

05/05/2014 – El president del Sant Gabriel parla després que el club adrianenc confirmi que l’any vinent tornarà a competir a la Primera Divisió Femenina.

 

Quin balanç fa de la temporada del Sant Gabriel?

 

No ha estat la millor temporada possible, però acabem satisfets. La junta directiva ha intentat donar tot el suport possible a l’equip. L’objectiu era estar a la Copa de la Reina, però no ha pogut ser. A vegades, ja se sap que la part esportiva no només són matemàtiques. Ho hem intentat i no ens ha sortit. Però crec que hem acabat bé la lliga, guanyant dos partits que semblaven molt difícils de guanyar.

 

Creu que un projecte jove com el del Sant Gabriel necessita més temps per créixer?

 

És cert que aquest any la plantilla era molt jove, però tenim a gent totalment capacitada per jugar a Primera Divisió. L’any passat hi havia més veterania, i això en alguns moments en dóna un plus. De totes maneres, penso que és un èxit que un club modest com el nostre pugui estar entre els 16 millors equips femenins d’Espanya. Això és molt bo per Sant Adrià. Som un club amb ganes de lluitar i amb categoria.

 

Per quin motiu el Sant Gabriel ha passat d’estar en perill a poder competir l’any vinent a Primera?

 

Doncs bé, hem superat una situació molt difícil. Bàsicament, la persona que podia fer-se càrrec de la part econòmica, el senyor Joan Llandrich, ha decidit que donarà novament suport al club, reduint les despeses el màxim possible. Ell podria haver dit que no de forma taxativa.

 

El fet que posi per davant el Sant Gabriel als seus propis diners és una cosa fora de normal. Li estaré eternament agraït, i com a president del club sempre estaré al seu costat. Crec que per Sant Adrià també és important poder seguir tenint un equip a Primera.

 

L’any vinent els objectius del primer equip canviaran?

 

Sí. Ens centrarem en mantenir la categoria i sobreviure. Farem tot el possible per trobar patrocinadors que ens puguin ajudar. Si amb el pressupost d’aquest any hem acabat en novè lloc, potser la temporada que ve acabem desens o dotzens. L’objectiu serà mantenir la categoria. Després tot pot passar. A mi m’encantaria jugar la Copa de la Reina.

 

Es treballarà per mantenir tot el bloc de jugadores actual?

 

Personalment m’encantaria que totes poguessin continuar, però ho veig difícil. El pressupost s’ajustarà el màxim que es pugui i cal tenir en compte que algunes jugadores no són catalanes i han vingut de fora. Per tant, necessiten uns ingressos més alts per poder viure fora de casa.

 

Entenc que totes no es quedaran, potser la meitat. Intentarem que puguin ser les màximes possibles. Nosaltres, com a club, estem contents amb totes les jugadores que tenim. 

 

I a la banqueta, hi haurà canvis?

 

No sabem si Dani Limones seguirà sent l’entrenador o no. Des del punt de vista del club, veuríem bé que fos el tècnic per l’any vinent, acompanyat de Pedro Lancho. Ara bé, igual que amb la resta de la plantilla, haurem de parlar. En funció dels diners que ells demanin i dels que el club pugui pagar es decidirà. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure