Ajuntament i AMB impulsen un nou programa de suport a les empreses i l’ocupació

07/02/2014 – L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat el programa emmarcat dins la 2a convocatòria del Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2012-2015, que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs treballarà en tres línies.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat el programa emmarcat dins la 2a convocatòria del Pla Metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2012-2015, que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs treballarà en tres línies diferenciades.

 

La primera es concreta en la continuïtat dels Plans d'Ocupació anteriors amb la contractació de 15 persones que realitzaran treballs de neteja del municipi, recolliran dades sobre els espais públics i potenciaran la implicació veïnal en el manteniment.

 

La novetat és que el pla donarà suport, en forma de bestreta, a les empreses que contractin persones desocupades de Sant Adrià durant el període d’un any.

 

Per últim, es donarà suport i seguiment al conjunt de projectes presentats durant aquesta convocatòria, es potenciarà la recerca d'empreses i es proporcionarà respostes a les seves necessitats, tot reforçant el servei de suport empresarial municipal.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,606SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure