Ajuda’ns a jugar a la Lliga EBA

4/7/2016.- La campanya de mecentage engegada pel club no ha tingut els resultats esperats i l’entitat segueix necessitant un major capital per afrontar amb garanties el repte de jugar a EBA.

 

L’objectiu de la campanya de micro-mecenatge es donar una empenta econòmica al pressupost del club. L’ascens a la lliga EBA no perilla però les exigències d’una competició nacional obliguen l’Ubsa a buscar recursos per afrontar amb garanties el salt de categoria.

 

El termini per presentar tota la documentació i abonar l’aval exigit per la Federación Española de Baloncesto acaba el proper 12 de juliol. El club espera que la gent s’animi a col.laborar en un projecte que portarà bàsquet de qualitat a la ciutat però que passa per poder incrementar el pressupost actual.

 

Des del club també segueixen treballant per poder comptar amb col.laboracions d’empreses i patrocinador ja sigui a nivell de club o amb publicitat a l’equipació.

 

Aquestes són les dades que el club posa a disposició de tots els interessats:

 

CAIXABANK:   ES64 – 2100 – 8261 – 6022 – 0002 – 6495

OFICINES UBSA: DILLUNS/DIMECRES/DIVENDRES (18-20 HRS)

Contactes: ubsa2006@gmail.com  // www.basquetubsa.com

 

**Campanya de micro-mecenatge subjecta a desgravacions fiscals per donació voluntària a Fundació privada -75% IRPF per donacions de particulars fins a 150€ / 40% Impost de Societats per donacions d’empreses-. En tots els partits del Sènior EBA corresponents a la temporada 2016/17 s’exhibirà una pancarta amb els noms i/o fotografies dels donants particulars i els logos de les empreses col.laboradores.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure