“AIXÍ M’AGRADA!”, a la cerca de la neteja vial i millora del reciclatge

La Regidoria de via pública i Medi Ambient ha encetat la campanya “AIXÍ M’AGRADA!” per sensibilitzar a la ciutadania per mantenir Sant Adrià més net i per impulsar la recollida selectiva, uns dels objectius principals de la campanya. Accions de comunicació i sensibilització per buscar la implicació de l’adrianenc i la seva complicitat en la neteja dels carrers i els espais públics de la ciutat. La iniciativa també inclou una campanya informativa amb els paradistes del mercat d’encants per tal de reduir el volum d’escombraries a la zona del mercat dels dimarts.  
D’altra banda, la campanya reforça i complementa la millora integral del servei de neteja urbana que l’ajuntament ha posat en marxa en els darrers mesos, com la instal·lació de 632 contenidors nous o haver incrementat en un 30% els contenidors de recollida selectiva, la qual ha augmentat en un 5% respecte a les dades de recollida de l’any 2017. Tot i això, Sant Adrià encara està per sota de les mitjanes europees. 
 
Alguns dels suports que s’utilitzaran durant els pròxims mesos són la instal·lació de banderoles als fanals dels carrers del municipi, anuncis a les pantalles municipals i missatges a les xarxes socials entre d’altres. A més a més, durant el període nadalenc es comptarà amb informadors i un estand amb un photocall perquè els vianants puguin fer-s’hi fotos.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure