Acció de voluntariat ambiental a la desembocadura del Besòs

11/10/13. Diumenge tindrà lloc una jornada participativa de caire ambiental a la desembocadura del riu Besòs.

Contribuir a la millora ecològica de la desembocadura del Besòs. Aquest és el principal objectiu de la jornada que organitza diumenge l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals, amb la col·laboració la Diputació de Barcelona, el Consorci del Besòs i l’Ajuntament de Sant Adrià.

Sota el títol “Actua per la millora ecològica de la desembocadura del Besòs”, els participants podran realitzar un seguit d’accions com ara la plantació de tamarius o l’eliminació de plantes exòtiques, per tal de millorar l’hàbitat del riu i a facilitar que un major nombre d’ocells migratoris s’hi aturin. També es podrà participar en l’alliberament d’una au del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa. L’horari de l’activitat és de 10 a 13 hores. El punt de trobada serà l’estació de tren al costat de la parada de Trambesòs.

Per participar en l’activitat, que s’emmarca dins del programa d’Activitats als parcs, platges i rius metropolitans (tardor 2013-hivern2014), cal inscripció prèvia al telèfon: 93 256 22 20 o al correu electrònic: activmuseuciencies@bcn.cat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,579SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure