Registrat al Diari de Badalona

Veïnat de La Mina busca renovar el pati del Casal Infantil en un espai “segur i obert”

Redacció - 04/07/2016
Foto: Ajuntament

El passat mes de juny, un centenar de veïns i veïnes de La Mina van pintar un mural amb valors a les parets del Casal Cívic del barri. Aquesta iniciativa forma part del procés participatiu que ha impulsat l'Associació Casal Infantil La Mina per a la recuperació d'un espai de joc i trobada comunitària. Infants i adults van cooperar en la pintada del mural en un dia ple de jocs i tallers on es va voler donar color i millorar la imatge de La Mina.

 
També s'han fet altres activitats com la plantada d'arbres o la neteja de l'espai, i ara es busquen finançadors que puguin fer realitat altres propostes dels veïns i veïnes com la de crear un jardí intergeneracional o construir un espai tranquil amb gronxadors pels més petits.

 
La finalitat és que els propis infants i les famílies siguin els protagonistes de la transformació del pati del casal en un espai segur, adaptat i obert al barri. Un lloc on es puguin crear espais de relació i intercanvi que millorin la convivència, el civisme i la participació. Aquests valors, juntament amb el respecte i la diversitat, són els que han quedat pintats al mural amb els diferents dibuixos dissenyats per l'il·lustrador Joan Turu i que representa el treball que es fa dia a dia des del Casal Cívic.

Afegeix el teu comentari