Registrat al Diari de Badalona

Una vintena de bars i restaurants participen a la primera ruta de la tapa de Sant Adrià

Redacció - 07/09/2016
Foto d'arxiu

Sant Adrià estrena aquest mes de setembre, amb motiu de la Festa Major, la seva 1a ruta de la tapa, que se celebrarà durant els dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament és fomentar el sector local de la restauració i alhora engrescar ciutadans i ciutadanes a conèixer i assaborir l’oferta gastronòmica del municipi.
 
Aquesta primera experiència se centrarà en la zona de Sant Adrià Nord, des del casc antic fins a l’autopista, on una vintena de bars elaboraran un plat especial per a la Ruta-Tapa. La intenció de la regidoria de Comerç i Promoció és anar fent extensiva la iniciativa a la resta de la ciutat si el resultat d'aquesta prova pilot és positiu.
 
La millor tapa de la ciutat
 
Els ciutadans i ciutadanes podran votar la que consideren millor tapa en una butlleta on s'especificaran els bars que hi participen, la seva adreça i el nom de la tapa, i la que aconsegueixi més vots serà escollida la millor tapa de la ciutat. Les butlletes per segellar seran a l'estand informatiu de l'Ajuntament, als equipaments municipals i als establiments. Al final de la Ruta-Tapa s’hauran de dipositar a les urnes que s’instal·laran a cada bar, a l'Ajuntament i al Centre Polidor.
 
A més, també es podrà participar en un sorteig i guanyar un lot de premis. Només caldrà fer un mínim de 10 consumicions (un segell per establiment) entre els bars que hi participin.

Afegeix el teu comentari