Registrat al Diari de Badalona

Una baralla al barri de la Mina acaba amb un mort per arma blanca

Ángela Vázquez - 12/08/2019
Tres homes més van resultar ferits, un d'ells de gravetat

 
Ahir per la tarda, 4 homes es van implicar en una violenta baralla al carrer Venus del barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs.
 
Aquesta baralla va acabar amb la mort d’un home d’uns 30 anys que va ser traslladat a l’Hospital del Mar després dels fets, sobre les 18.15 h. Tres homes més van resultar ferits, un d’ells per apunyalament i van ser atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
Els Mossos d’Esquadra es troben en aquest moment investigant la mort, juntament amb la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Badalona.
 
Desplegament policial a la Mina
 
Aquest fet coincideix amb el dispositiu especial que els Mossos estan portant a terme des del mes de juliol al barri per controlar el tràfic de drogues i la delinqüència de la zona.
 
El cap dels comissaris dels Mossos, Eduard Sallent, ja va explicar que els delictes havien augmentat al barri, la majoria relacionats amb robatoris per poder comprar després la droga, cosa que abans no passava. “Fins i tot les xeringues i les culleres apareixen a l’espai públic”, va assegurar Sallent.
 

Afegeix el teu comentari