Registrat al Diari de Badalona

Tres jugadores del Tucans, campiones del món júnior

Bernat López
La fotografia de les campiones I Foto: RFEP.
Alba Gonzalo, Nerea Álvarez i Aina Pascual aconsegueixen guanyar el Mundial contra la selecció amfitriona: Itàlia (0-2).

27/06/2016 – Alba Gonzalo, Nerea Álvarez i Aina Pascual aconsegueixen guanyar el Mundial contra la selecció amfitriona: Itàlia (0-2).
 
Les categories de formació de l’Hoquei Línia Tucans estan d’enhorabona. Tres de les jugadores del júnior s’han proclamat campiones del món a Itàlia, després de completar un torneig per emmarcar.
 
El Mundial, celebrat a les localitats d’Asiago i Roana, començaria amb grans sensacions per Espanya. El combinat nacional tancaria la primera fase del campionat guanyant sis partits consecutius i no es veuria afectat pel fet de disputar la final davant la selecció amfitriona.
 
Contra Itàlia, Espanya només necessitaria 33 segons per obrir la llauna gràcies a una diana transformada per Vega Muñoz (0-1). A la represa, en un contraatac iniciat per Ana Sierra, Elena Ramos acabaria de sentenciar el títol (0-2).
 
Alba Gonzalo, Nerea Álvarez i Aina Pascual, jugadores de l’Hoquei Línia Tucans, entren en la història de l’hoquei, sumant el segon mundial pel palmarès nacional. 

Afegeix el teu comentari