Registrat al Diari de Badalona

Tancat l’accés al parc fluvial del Besòs per risc d’inundacions

Jordi Ribalaygue - 19/10/2017
Foto: J. Ribalaygue

El parc fluvial del riu Besòs roman tancat aquest dimecres degut a una inundació parcial provocada pels forts ruixats de les darreres hores i davant dels pronòstics de què un nou front de pluges pugui afectar el prelitoral i el litoral de Catalunya. Protecció Civil de la Generalitat manté activat el pla d’emergències per posibles inundacions en estat d’alerta.
 
En conseqüència, la Diputació de Barcelona -encarregada d’administrar el parc- ha tancat els accessos al parc fluvial. Els panells lluminosos informen de la prohibició de circular per la llera.
 
El cabal d’aigua del Besòs s’ha incrementat de manera considerable en les darreres hores, cosa que ha estat apreciable durant el matí en especial al darrer tram de la desembocadura del riu. Segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua, el riu ha passat en poques hores d’arrossegar uns 10 metres cúbics d’aigua per segon a assolir aquest matí uns 80 metres cúbics per segon. El nivell d’aigua ha remès durant les primeres hores de la tarda, tot i que continuava per sobre del cabal habitual.   

Comentaris
Fa temps que no el draguen a l'alçada de La Catalana.
+1
-3
-1

Pàgines

Afegeix el teu comentari