Registrat al Diari de Badalona

També saben patir

Sònia Ribo
Foto: Manel Expósito
L’equip va saber gestionar un final ajustat i gràcies a la gran defensa de la última jugada segueix amb la ratxa de victòries.

11/4/2016.- En un dia de poc encert, l'Ubsa va saber treballar i patir en un final ajustat per sumar una victòria més, la onzena consecutiva.
 
L’Ubsa visitava el Castellar, un rival en plena lluita per la permanència. Però la sortida del líder va servir per marcar territori i amb un 14-27 va agafar els primers avantatges del partit.
 
El primer seria el millor parcial adrianenc. Al segon, va canviar la dinàmica i els va costar més anotar. Tot i així, al descans guanyaven de 9 punts.
 
Les coses no van millorar a la represa i aquesta vegada el tercer quart no va servir per fer l’estirada habitual. Al contrari, va ser el pitjor de la temporada, només van anotar 7 punts i la diferència era de només un punt.
 
A l’últim quart, el Castellar es va posar fins i tot 3 punts per davant al marcador. En el moment més delicat, l’Ubsa es va posar les piles abans que el partit és compliqués més del compte.  
 
Una cistella de Bassas i sobretot un triple i dos tirs lliures de Nogales semblaven suficients per sentenciar, però un triple local a falta d’11 segons feia perillar la victòria i, a més, a 6 segons del final perdien la pilota.
 
La gran defensa de l’última jugada va impedir el Llosa llençar, l’Ubsa va recuperar la pilota i una falta antiesportiva feia, que tot i patir, al líder sumar vint-i-tresena victòria de la temporada, 62-78.
 
Dissabte a les 17.45h reben un dels equips que empatat a la segona plaça, el Mataró, en un dels millors partits que es pot veure ara mateix a Copa Catalunya.

Afegeix el teu comentari