Registrat al Diari de Badalona

També el liderat

Sònia Ribo
Foto: Manel Expósito

2/5/2016.- La còmode victòria contra l’Artés assegura la primera posició del grup 2 de Copa Catalunya, a l’espera de saber quin serà el primer rival al  play-off d’ascens.
 
L’Ubsa afrontava el partit amb tres jugadors del filial per  les baixes de Muñoz, Herrerías i Tort. Tot i així, la igualtat va durar només 5 minuts.
 
A mitjans del primer quart, un primer parcial de 10-2 i 11 punts de Nogales en aquest quart donaven els primers avantatges a l’equip. Un Ubsa llençat va seguir augmentant la diferència, que va arribar asls 20 punts al descans gràcies als 13 punts i 3 triples de Roure i els 10 de Rubén.
 
El tercer quart es va igualar amb un Artés que va impedir que la diferència seguís augmentant. A l’últim parcial, recital de l’equip a base de triples, jugant a plaer i arribant fins els 100 punts per celebrar un campionat i una temporada espectacular.
 
Amb els deures fets i pensant ja en el play off, l’Ubsa jugarà una última jornada intranscendent a la pista del Sant Cugat. Sitges, Lluïsos o Roser poden ser el primer rival en la fase d’ascens. 

Afegeix el teu comentari