Registrat al Diari de Badalona

Segueixen fent història

Sònia Ribó
Foto: Manel Expósito
L'Ubsa jugarà la Final a 4 de Copa Catalunya i el Viladecans serà el rival a les semifinals, encara amb horari i lloc per determinar.

23/5/2016.- L’Ubsa jugarà la Final a 4 de Copa Catalunya després de guanyar el partit de tornada i eliminar els Lluïsos en la eliminatòria prèvia.
 
L’ambient al Pavelló Ricart era el de les grans ocasions i això va ajudar l’Ubsa en un dels partits més importants de la temporada. En joc la Final a 4 amb dos punts de renda del partit d’anada al complicat camp dels Lluïsos.
 
Va ser un partit igualat sobretot a la primera part. Als primers minuts els barcelonins van igualar la eliminatòria i això va obligar els de Sant Adrià a ajustar sobretot en atac.
 
En un partit tant igualat els 5 punts de diferència del descans van servir per respirar i agafar aire de cara a una segona part d’infart.
 
A la represa, els dos equips es van replegar encara més en defensa i tot i la igualtat, l’Ubsa mantenia mínimes avantatges.
 
Però la final no es podia escapar i al parcial definitiu l’Ubsa es va posar les piles per evitar sorpreses, trencar el partit i demostrar que està entre els 4 millors equips de la competició.
 
Amb encert i confiança la diferència va arribar als 16 punts, tot i que els barcelonins van reduir diferències al final, 71-59.
 
Pol Bassas, amb 13 punts, va saber gestionar molt bé la direcció del partit, Nogales va trobar l’encert en el moment decisiu i Marcos Morales va ser capaç de fer un 20 de valoració en només 9 minuts,
 
El Viladecans serà el rival en les semifinals encara amb seu per determinar però que molt probablement serà a Sant Adrià. Basquet Sitges i Grup Barna jugaran l'altra semifinal.

 

Afegeix el teu comentari