Registrat al Diari de Badalona

Sant Adrià premia més d'una desena de projectes de negoci d'estudiants de la ciutat

Redacció - 10/06/2015

Fa uns dies es van lliurar els premis del Concurs d'Idees de negoci que per novè any consecutiu ha organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica. Aquest concurs, adreçat a l'alumnat de quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament del municipi, d'una banda, i a les persones d'entre 16 i 25 anys de Sant Adrià, de l'altra, té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves.
 
La iniciativa s'ha acompanyat, de la mateixa manera que en edicions anteriors, de seminaris i tallers de generació d'idees i creació d'empreses, que l'Ajuntament ha impartit als centres educatius i a l'Edifici Besòs.
 
En aquesta edició han participat 80 alumnes dels centres Col·legi Sant Gabriel i IES Manuel Vázquez Montalbán, amb un total de 57 projectes de negoci que es poden aplicar en diversos àmbits econòmics (restauració, oci, electrònica i TIC, serveis a les persones, comerç i indústria, principalment).
 
Durant l'acte es van lliurar els premis a les dues categories establertes: d’una banda, la idea de negoci, i de l’altra, el centre d’ensenyament. La primera es divideix en tres subcategories: idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària, cadascuna de les quals inclou tres premis —de 600, 300 i 150 €—. Pel que fa a la categoria de premis als centres d’ensenyament, hi ha un primer premi de 800 €, un segon de 400 € i un tercer de 200 €. 

Afegeix el teu comentari