Registrat al Diari de Badalona

Sant Adrià En Comú i En Comú Podem Sant Adrià uneixen forces; Marcuello, liderarà MES

Manel Expósito - 26/04/2019
Foto: arxiu
Llista oficial d’ambdues forces en els pròxims dies

Les assemblees sobiranes de Sant Adrià en Comú (SAeC) i En Comú Podem Sant Adrià (ECPSAB), després de mesos de treball conjunt, han acordat unir forces i concórrer juntes sota la marca de “SANT ADRIÀ EN COMÚ” a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, “amb la voluntat d’ampliar un espai unitari i participatiu per millorar la vida de la ciutadania de Sant Adrià de Besòs”, traslladen ambdues forces en un comunicat.

“Ens hem unit en un front popular d’esquerres, en un projecte únic per a la majoria treballadora. Totes les persones que treballarem plegades en aquesta candidatura provenim d’espais i organitzacions polítiques diverses. Ens uneix la lluita pel bé comú”, afegeix l’escrit. Des del grup polític asseguren que és “una candidatura plural, integradora i paritària, que treballarà per engegar un projecte d’àmplies majories, on la pluralitat d’esquerres sigui una alternativa transformadora per a les classes populars de la nostra ciutat”, conclouen. 

 

Marcuello tornarà a liderar MES

Per la seva banda, el grup de MES, Moviment d’Esquerres, també s’ha pronunciat i ha confirmat que Isabel Marcuello tornarà a encapçalar la llista del partit, “una candidatura seriosa, compromesa amb els veïns i la ciutat, amb experiència, amb noves incorporacions que representen les diverses realitats de la ciutat i dels seus barris”, es defineixen des del partit.

Durant els pròxims dies, està prevista la presentació oficial i la llista de les persones que formaran ambdues candidatures.

Afegeix el teu comentari