Registrat al Diari de Badalona

Sant Adrià acull la Copa Catalana ‘C’ de Korfbal

Bernat López
La UKSA cauria eliminada als quarts de final I Foto: Korfbal.cat
Diversos clubs de la Tercera Divisió passen per la Zona Esportiva la Mina buscant classificar-se per la final del torneig.
La UKSA cauria eliminada als quarts de final davant el KC Lleida (8-15).

10/02/2016 – Diversos clubs de la Tercera Divisió passen per la Zona Esportiva la Mina buscant classificar-se per la final del torneig.
 
La primera edició de la Copa Catalana ‘C’, competició integrada per la totalitat d’equips de Tercera del korbal català, escolliria Sant Adrià de Besòs com a centre neuràlgic d’operacions. Durant el darrer cap de setmana, la Zona Esportiva la Mina es convertiria en una instal·lació dedicada gairebé exclusivament a la pràctica del korfbal, acollint diverses eliminatòries directes. 
 
Després del pertinent sorteig per decidir els diferents duels, divendres passat es jugarien dos partits avançats, el primer dels quals corresponent a la ronda de vuitens de final. El KC Barcelona C s’imposaria al Terrassa Korfbal (8-11), accedint a la següent fase després d’un encontre ajustat.
 
Aquest, però, no seria l’únic partit que es jugaria en la jornada de divendres, ja que el Miró i el Mataró estrenarien l’eliminatòria de quarts de final. El conjunt de Montcada s’enduria el triomf per un contundent 25 a 6 (25-6).
 
A partir de dissabte, la Zona Esportiva la Mina es convertiria en l’escenari de la resta de duels de quarts. El CK Castellbisbal ‘C’ superaria el KC Barcelona ‘C’ en el primer partit de la matinal (13-10); la UKSA cediria contra el KC Lleida (8-15) i el Sant Llorenç KC venceria el CK Badalona ‘C’ (19-14).
 
La jornada de semifinals es disputaria diumenge i tindria com a guanyadors el KC Lleida (11 a 16 contra el CK Castellbisbal ‘C’) i el Sant Llorenç (16 a 14 davant el Miró).
 
El partit per decidir el títol de la Copa Catalana ‘C’ es jugarà al juny. De moment, aquest diumenge la UKSA tornarà a centrar-se en la lliga, rebent el KC Barcelona ‘C’ (12h). 

Afegeix el teu comentari