Registrat al Diari de Badalona

Canal

Concert de Nadal de la Coral Sant Adrià

La Coral Sant Adrià, conjuntament amb l'orfeó la Lira, de Sant Andreu de Palomar, oferirà el tradicional concert de Nadal el proper 22 de desembre, a les 20.30 hores. 
 
El concert d’enguany portarà el nom Nadal llum i misteri de F. Vila, i la direcció anirà a càrrec de Carles Grèvol.
 
 
 
 

Jordi Vela, nou regidor de Sant Adrià En Comú en substitució de María Tello

Durant l'anterior ple del mes de novembre, es va oficialitzar la presa de possessió del nou regidor de Sant Adrià En Comú: Jordi Vela López. Conegut com a 'George' dins el partit, agafa la vacant que deixa María Tello, "per motius laborals", segons ha anunciat el partit en el seu comunicat.
 

Vela, de 43 anys, és administratiu de professió i veí de Sant Joan Baptista. A més a més, és membre de la formació des de fa quatre anys i va aparèixer en novena posició en la llista de les anteriors eleccions.

El mejor UBSA en liga EBA sueña con el liderato; Snatt’s, el derbi y el factor Marina

¿Where’s the limit? Se preguntan en el vestuario del OIC Penta Unió Bàsquet Sant Adrià. Porque ahora mismo no existe límite y ni mucho menos pretenden encontrarlo. 

La històrica Farmàcia Clapés tornarà a la seva seu al setembre del 2019

Mai abans havien tingut una remodelació d'aquesta magnitud. De fet, es pot considerar un trencament total amb l'antiga distribució i l'inici d'una etapa nova. La històrica Farmàcia Clapés, la primera distribuïdora de productes farmacèutics a Sant Adrià de Besòs, amb pràcticament un segle actiu, des del 1925, ha demolit la seva seu a l' Avinguda Catalunya i s'ha traslladat al carrer Miquel Servet fins que concloguin les obres, amb setembre/octubre de 2019 com a data de finalització.

“AIXÍ M’AGRADA!”, a la cerca de la neteja vial i millora del reciclatge

La Regidoria de via pública i Medi Ambient ha encetat la campanya “AIXÍ M’AGRADA!” per sensibilitzar a la ciutadania per mantenir Sant Adrià més net i per impulsar la recollida selectiva, uns dels objectius principals de la campanya. Accions de comunicació i sensibilització per buscar la implicació de l’adrianenc i la seva complicitat en la neteja dels carrers i els espais públics de la ciutat. La iniciativa també inclou una campanya informativa amb els paradistes del mercat d’encants per tal de reduir el volum d’escombraries a la zona del mercat dels dimarts.  

Ferma aposta de Sant Adrià per la bicicleta

Fomentar la utilització de la bicicleta no és una idea recent per part de l’Ajuntament de Sant Adrià i així ho argumenta la regidora de Territori Ruth Soto: “fa molt de temps que treballem en aquest projecte de voler incorporar un carril bici a la N-II però ens hem trobat amb dificultats per part de la Generalitat. Ens argumentaven que no es podien reduir els carrils i ens exigien que l’Ajuntament es quedés la titularitat del pont”.

El Sant Martí - Adrianenc cau en posicions de descens

El Sant Martí - Adrianenc fa suar de valent els seus rivals però la regularitat en una categoria tan exigent i física com la Divisió d’Honor Plata no acaba d’arribar i això s’ha convertit en una llosa que s’arrossega jornada rere jornada. 

Després d’aconseguir una victòria de prestigi a la pista de l’Agustinos Alicante (25-26), el conjunt de Lorenzo Rueda ha patit tres ensopegades seguides que els situen en posicions de descens amb 6 punts a la taula, una situació gens alarmant que es produeix en una lliga molt igualada. 

 

Sant Adrià Sonora, en busca de la eternidad en tecnología 3D

A fecha de hoy, tan solo es una idea de proyecto, pero que busca tener su repercusión y beneficio para nuestra ciudad. Sant Adrià Sonora es un proyecto sociocultural impulsado por el geógrafo adrianense Juan Carril y que pretende documentar los diferentes espacios de la ciudad de Sant Adrià de Besòs a través de su registro sonoro en tecnología 3D.

 

‘Col·lectiva dels socis’, la nova exposició de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià

L’ Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs ha exhibit durant aquest mes de novembre - finalitzarà aquest dijous dia 29 - una exposició a la sala Joan Vila i Plana (carrer Doctor Barraquer, 6), sota el títol ‘Col·lectiva dels Socis’, de les imatges més impactants que han capturat els seus socis i sòcies. L’entrada per gaudir-ne d’aquestes instantànies és gratuïta i té un horari al públic de 19 hores a 21 hores. 

 

Una associació dinàmica

El Tucans celebra la seva Jornada ‘Esport contra la violència de gènere’

L’Esportiu La Pau va acollir la 12a jornada reivindicativa ‘Esport contra la violència de gènere’ organitzada per l’ASME Tucans, amb la participació de la selecció catalana d’hoquei línia.
 
Durant la jornada, es va celebrar un partit mixt sub10 d’hoquei línia i una exhibició de patinatge artístic en línia, així com la lectura del manifest del món de l’esport contra la violència de gènere en motiu de la celebració, del ‘Dia internacional contra la violència envers les dones’, i un matx del sèniro femení adrianenc versus la la selecció catalana absoluta (1-2).

Pàgines