Registrat al Diari de Badalona

Canal

Snatt's suma la tercera seguida i ja és quart (64-47)

El cap de setmana amb doble partit d’Snatt’s Femení Sant Adrià ha començat aquest dissabte amb una còmoda victòria davant el Segle XXI (64-47).

Una victòria que es va cuinar a foc lent, amb un joc coral basat com sempre en una intensa defensa i de la mà del lideratge d’una inspirada Helena López, que amb 20 punts, es va retrobar amb la seva millor versió.

Neix a Instagram ‘Hosteleria Sant Adrià’

Neno i Rubén són dos adrianencs amb un hobby: compartir a través de les xarxes socials la gastronomia espanyola. Aquests dos ciutadans viatjaven per tot el país i degustaven els menjars més típics per després donar la seva opinió a Internet. “Arrel de la pandèmia ja no vam poder viatjar més i vam començar a fer-ho a nivell local”, comenten Neno i Rubén al Diari.
 

Num. 436

Concurs de decoració d'escales per Nadal a La Mina

El Servei de Suport i Mediació a les comunitats veïnals és un servei del Consorci del barri de la Mina que té com a objectiu promoure la convivència i la cohesió social en les comunitats de veïns i veïnes del barri. Per una banda, es tracten la prevenció i gestió dels conflictes i per l'altra, es treballa per a que les comunitat tinguin una bona organització interna.

Els voluntaris de Protecció Civil, herois en la pandèmia

Van començar al confinament repartint menjar als domicilis de les persones en risc, com ancians/es, i la seva tasca continua avui dia tot i haver superat (creiem o volem creure) la pitjor part d’aquesta pandèmia.

L’Ajuntament destinarà 25.000 € a ajuts de menjador escolar

La Junta de Govern ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a l’assignació addicional d’ajuts individuals de menjador escolar del curs 2020-2021. L’ AMB substitueix al Consell comarcal del Barcelonès en la gestió dels ajuts complementaris a les beques menjador, després de que aquesta institució fos suprimida l’any 2019.

 

L’Adrianenc suma la quarta desfeta seguida però segueix ben viu

Després d’un inici força positiu, amb dues victòries i un empat, el Sant Martí - Adrianenc ha enllaçat quatre derrotes consecutives en el darrer mes i mig de competició a Divisió d’Honor Plata. San Pablo Burgos, Acanor Novás, Ibiza i UE Sarrià han estat les desfetes que situen el conjunt de Lorenzo Rueda en la penúltima posició del seu subgrup, amb els cinc primers punts de la temporada assolits en les tres jornades inaugurals. 

Tot i això, les opcions de mantenir la categoria a la primera fase encara és a prop i ho poden aconseguir si acumulen una ratxa mínimament positiva. 

Se retira el luchador Óscar Parra tras 19 años en el tapiz

El luchador adrianense Óscar Parra pone punto y final a su exitosa trayectoria en la lucha tras 19 exitosos años de conquistas y ejemplo de sacrificio y esfuerzo para las futuras generaciones. 

El Sant Gabriel no vol desaprofitar la seva base i torna a tenir un filial

Un any després de renunciar a Preferent, el Sant Gabriel tornarà a tenir un equip filial. El conjunt de Sant Adrià va renunciar a la seva plaça regional fa un parell de temporades – el curs 2019/20 només tenia el primer equip en categoria amateur – per motius econòmics i aquest curs ha tornat a confeccionar un segon equip, amb l’objectiu de mantenir la formació de la seva sòlida base.

L’Snatt’s Femení Sant Adrià comença a agafar embranzida

L’Snatt’s Femení Sant Adrià segueix mostrant el seu potencial ofensiu i defensiu per segona jornada seguida. Després de l’exhibició contra l’Stadium Casablanca, les liles van emular la seva millor versió contra el Sant Josep balear.

L’inici fulgurant de les liles (0-13) van donar un coixí que les de Dani José van saber anar administrant durant tot el partit. Les adrianenques no es van deixar sorprendre en cap moment, liderades per una excelsa Laia Lamana, 17 punts i MVP, la decisiva Mariona Teixidó i la creixent Gedna Capel.

Pàgines