Registrat al Diari de Badalona

Canal

Num. 410

Arrenca el procés de participació ciutadana sobre el futur de la Tres Xemeneies

Tret de sortida al procés de participació ciutadana sobre el Pla director urbanístic (PDU) de les Tres Xemeneies, organitzat pel Consorci del Besòs, el Departament de Territori i Sostenibilitat i els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Badalona, amb una primera sessió informativa aquest dijous 27 de setembre al Casal Cultural (18:30h). 

Quim Torra inaugura el CAP de la Mina, el major centre d’atenció primària de Catalunya

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés, amb la presència de l’alcalde Joan Callau, han inaugurat aquest mes de setembre el Centre d’Atenció Primària (CAP) la Mina. Aquest equipament ha suposat una inversió de més de 9 milions d’euros finançats pel Servei Català de la Salut (CatSalut). Es tracta d’una dotació de recursos, tant físics com humans, més grans que la mitjana, per tal de garantir l’equitat i donar resposta a les majors necessitats de la població d’aquesta Àrea Bàsica de Salut (ABS), amb un alt índex de vulnerabilitat.

 

El Jutjat admet a tràmit el contenciós administratiu contra el crematori

El Jutjat del Contenciós Administratiu 10 de Barcelona ha confirmat l’admissió de la demanda de contenciós administratiu de la Plataforma Stop Crematori contra l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consell Comarcal del Barcelonès i Tanatori Litoral S.L per frenar la construcció del controvertit crematori que l’empresa promotora vol començar a edificar a la ciutat.

 

Durant els darrers mesos, la Plataforma StopCrematori ha treballat intensament per presentar aquesta demanda i aturar allò que consideren “il·legal”.

 

El deterioro y la oxidación del puente de La Catalana se solucionará en un mes de plazo

La Asociación de Vecinos de La Catalana ha mostrado su malestar con el pésimo estado que se encuentra el puente que une su barrio con Sant Joan Baptista. Un evidente deterioro y falta de mantenimiento que refleja la imagen compartida en sus redes sociales. 

Esta petición digital tendrá solución en un plazo próximo de mes o mes y medio por parte del Ayuntamiento de Sant Adria de Besós. 

Primera derrota (0-2)

Un Sant Gabriel inofensiu en atac però ben plantat en defensa cau al Ruiz Casado contra el Seagull (0-2).
 
Les badalonines han portat el ritme del partit davant un Sant Gabriel lluitador. «Treballen molt bé el contraatac i les jugades d'estratègia. Hem patit més del que hauríem d'haver patit», afegeix el tècnic badaloní.
 

Meritori punt al camp del campió (1-1)

El Sant Gabiel ha tancat la primera jornada de lliga amb un empat davant el FC Barcelona B. La diana de Paula Sánchez durant el primer temps no ha trastocat el joc del filial blaugrana i quan faltaven 15 minuts de matx, Sara Ismael ha igualat el matx.
 

‘Sport Adrià 930’, un reconeixement als esportistes d’èxit

L’esport adrianenc tindrà des d’aquest 2018 el seu reconeixement en forma de guardó. La Regidoria d’Esports inclou en la Festa Major una cerimònia per valorar la feina que es realitza des de les entitats esportives de la ciutat i també la representació dels esportistes d’èxit que no formen part de cap club però llueixen el nom del municipi en les seves participacions internacionals.

“Ha arribat l’hora de fer un reconeixement a l’esport adrianenc, deixant enrere una recepció freda a les entitats a l’Ajuntament”, afirma el regidor Juan Carlos Ramos.

La Policia Local vetllarà per la seguretat amb 15 efectius en torns de tarda i nit

La seguretat durant la Festa Major d’enguany tornarà a ser un element a tenir en compte perquè la festivitat regni a Sant Adrià sense que es produeixi cap incidència ni acte que alteri la programació prevista per aquest 2018. La Festa Major de l’any anterior es va desenvolupar sense cap incidència ni cap persona detinguda.

L’ofrena floral de la Diada, sense la presència del Partit Popular ni Ciutadans

L’ofrena floral al monument del president Lluís Companys i Jover, emmarcada dins la Festa Major adrianenca, es realitzarà el pròxim dimarts 11 de setembre a les 10:30h amb una àmplia representació política. El Govern actual estarà encapçalat per l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, i els regidors.

Pàgines