Registrat al Diari de Badalona

Canal

.

Barcelona Energia celebra la Setmana de l’ Energia Sostenible

 Durant el mes de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana de l’Energia Sostenible a Sant Adrià de Besòs. Per la qual cosa, l’Ajuntament organitza el dissabte 8 de juny, de 17:30 a 21 h, a la plaça de la Vila, la XIX Jornada del Medi Ambient, el Consum Responsable i l’Energia Sostenible.
 

Sant Andrià En Comú emet un comunicat davant la possible "confusió" de partits

Sant Adrià En Comú ha publicat a les seves xarxes socials un comunicat minuciós per tal d'evitar qualsevol confussió entre dos partits amb nomenclatura i logo molt semblant. Comunicat: 
Davant l’evident confusió generada entre les veïnes de Sant Adrià de Besòs per l’existència de dues llistes amb noms i logos molt similars a les eleccions municipals (Sant Adrià en Comú i Movem Sant Adrià), l’assemblea de Sant Adrià en Comú es veu en l’obligació d’emetre el següent comunicat.
 

Núm. 418

Una máquina barrendera se precipita a una fosa de ocho metros de profundidad en TERSA

El pasado 14 de mayo, a las 11:17 horas, los Servicios de Emergencias Médicas (SEM) recibieron la llamada de la planta de tratamiento y selección de residuos TERSA tras haberse precipitado una máquina barrendera a la fosa de deshechos de la instalación, con un barón de 33 años en su interior. 

Desde ocho metros de altura, y sin consecuencias graves, descendió a la fosa de residuos el conductor del camión barrendera en la incineradora de Sant Adrià de Besòs, ubicada en el número 44 de la Avinguda Eduard Maristant. 

‘Millor sense plàstic’: neteja de la platja i fons marí al Parc del Litoral

Centenars i centenars de residus de tota mena s’acumulen al fons marí i a la Platja del Litoral cada estiu, maltractant i castigant l’ecosistema adrianenc i la nostra imatge cap a l’exterior.

Per aquesta raó i, sobretot, per netejar l’habitatge de milers d’espècie marines, el pròxim diumenge 9 de juny es portarà a terme la jornada ‘Millor Sense Plàstic’, amb motiu del Dia Mundial de l’Oceà (dissabte 8).

Netejat el terrat de Venus de centenars de deixalles

Net i polit. I mai millor dit. Perquè Déu n’hi do la quantitat de deixalles, brutícia i xeringues que es van trobar els responsables de neteja al terrat del bloc Venus, en una operació de l’Ajuntament conjuntament amb Policia Nacional ,Mossos d’Esquadra i Policia Local.

La intervenció es va dur a terme el passat 15 i 16 de maig amb cinc operaris d’Urbaser, la Cap del Servei i l’encarregat, a més de dos agents de cada cos de seguretat, per possibles motius d’estrangeria o ocupacions. Sense haver-hi, finalment, cap individu.

Exposición ‘Arpilleres en Acció’ en el MHiC

A lo largo de la historia, muchos hombres y mujeres han sido disruptivos en su tiempo. Se atrevieron a romper moldes, a enfrentarse a su entorno para conseguir cambiar lo que consideraban injusto. Todavía hoy, muchos hombres y muchas mujeres continúan su lucha disruptiva, intentando transformar, ofreciendo alternativas que mejoren la vida de todos y todas.

El Primavera Sound enciende los motores de su decimonovena edición con J. Balvin, Rosalía, Solange o Miley Cirus como cabeza de cartel

The New Normal, o la nueva normalidad, es la idea sobre la cual se despliega el universo de la decimonovena edición del festival Primavera Sound. 

Del 30 de mayo al 1 de junio de 2019, el Parc del Fòrum de Sant Adrià de Besòs será protagonista de una edición excepcional. Un punto de inflexión. 

El Cadet del Trajana assoleix l’ascens a Primera Divisió

Històric ascens del Cadet A de la EF Trajana - PB Sant Just a Primera Divisió. L’entitat adrianenca va assolir l’ascens de categoria després de superar la Fundació Grama al CEM Besòs (4-0) i arrodonir una excelsa temporada amb el títol de Lliga i el premi de jugar un esglaó més amunt el pròxim curs. L’equip d’Antonio Galisteo i Luis Sánchez ha estat el gran dominador del grup 19 de Segona Divisió, aconseguint 23 triomfs i un únic empat. Campanya de matrícula d’honor. 

Pàgines