Registrat al Diari de Badalona

Canal

L' Escola de Múisca organitza el concert pedagògic Animalades musicals

L' Escola Municipal de Música Benet Bails organitzarà aquest divendres a les 20.30h el tercer concert del 10è Cicle de Concerts Pedagògics. Després dels concerts de corda fregada i piano-veu arriba el torn d’Animalades musicals, un concert dedicat sobretot als més petits.

‘Memòries de Sant Adrià de Besòs’ es presenta aquest vespre a l'Ateneu

Aigües de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs presenten el llibre “Memòries de Sant Adrià de Besòs”, aquest dijous 14 de febrer a les 19h a l’Ateneu Adrianenc (carrer Andreu Vidal, 7).
 
Els llibres, apadrinats per una persona coneguda de cada municipi, recullen la història i la cronologia de la ciutat i, a més, 13 entrevistes a personatges rellevants de la vida de la ciutat, així com diferents testimonis relacionats, a la vegada, amb cadascun dels 13 personatges.
 

ERC Sant Adrià impulsa una moció unànime per refermar el compromís amb l’enderroc de Venus

El ple de Sant Adrià ha aprovat per unanimitat una moció d’Esquerra Republicana en què es referma el compromís del consistori amb el Pla Especial de Reordenació i l’enderroc de l’edifici Venus. Tots els grups s’han adherit a la mateixa. 

L’ Ajuntament de Sant Adrià iniciarà a partir del mes de febrer un estudi sobre la gent gran que viu sola

Els Serveis Socials municipals de Sant Adrià de Besòs han començat a planificar a partir d’aquest mes de gener un estudi per conèixer la situació de les persones grans del municipi que viuen soles. 

Aquest projecte, segons revel.la el Consistori, té un doble objectiu: d’una banda, conèixer la situació de persones de 80 anys o més que viuen soles o amb un altra persona gran i que no són usuàries dels Serveis Socials i, d’altra banda, difondre els serveis i recursos que la gent gran té al seu abast al municipi.

‘La cova del foc’, exposició de Fernando Vecino a l’Agrupació

“La cova de foc” és l'exposició del fotògraf Fernando Vecino Durán, és un recull d’imatges de la festa de la Colla de Diables del Prat de Llobregat. Juntament amb el grup de Timbals de la Colla local, organitzen la festa amb una temàtica diferent cada any.  

L’exposició es podrà visitar a l’Agrupació Fotogràfica Sant Adrià (c.Dr. Barraquer, 6, baixos) fins aquest dijous 31 de gener amb un horari de visites de 19 a 21 hores.

“Hemos reflejado con color y positividad la idea de los niños”

Los artistas Zosen y Mina nos descubren cómo se planteó el próposito de realizar un mural en el barrio de La Mina y qué significado esconde. 

 

¿Cómo surgió la idea? 

Fue a partir de otras colaboraciones en Sant Adrià. En La Mina no habían murales de este formato de arte urbano. Artistas internacionales de Sant Adrià estamos El Pez y yo, quienes ya pintamos El Polidor hace unos años. La Mina necesita color y positividad, por eso pensamos en reflejar la idea que tenían los jóvenes del barrio. La comunidad debía participar y era un punto clave. 

‘Una Mina de color’ transforma el paisatge visual del barri

Un mural d’art urbà de l’edifici del carrer Estrelles dels artistes Zosen i Mina és la nova atracció cultural i artística que reflecteix els elements característics del barri de La Mina. 

Los vecinos de la Mina nueva denuncian abandono y falta de equipamientos

“Llevamos tres semanas  sin calefacción“, reclaman los vecinos de la zona nueva de La Mina. Y éste es tan solo uno de los múltiples dolores de cabeza que sufren los inquilinos de una edificación propiedad de l’Agència Catalana de l’Habitatge. “En muchas ocasiones superamos las tres semanas hasta que se resuelve una imperfección “, añaden.  

SOS La Mina: mobilización vecinal contra los cortes de luz en el edificio Venus

Los vecinos del barrio de La Mina han puesto un pie en la calle para alzar la voz y mostrar su rechazo al plan de actuación por parte de la compañia eléctrica de Endesa. 

Tanto adultos como niños se manifestaron el pasado sábado 26 de enero deteniendo tanto el tráfico como el tranvía, y evidenciando de esta manera su oposición a los cortes de luz llevados a cabo por la productora de electricidad, tras inspeccionar los bloques de Venus 1,3,5 y 7. 

Num. 414

Pàgines