Registrat al Diari de Badalona

Canal

Sant Adrià En Comú i En Comú Podem Sant Adrià uneixen forces; Marcuello, liderarà MES

Les assemblees sobiranes de Sant Adrià en Comú (SAeC) i En Comú Podem Sant Adrià (ECPSAB), després de mesos de treball conjunt, han acordat unir forces i concórrer juntes sota la marca de “SANT ADRIÀ EN COMÚ” a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, “amb la voluntat d’ampliar un espai unitari i participatiu per millorar la vida de la ciutadania de Sant Adrià de Besòs”, traslladen ambdues forces en un comunicat.

La Guàrdia Urbana amplia el seu parc mòbil amb quatre vehicles híbrids

La Policia Local de Sant Adrià millora la seva flota de vehicles amb l’adquisició de quatre vehicles híbrids, Toyota Prius, mitjançant rènting. Els nous vehicles tenen la classificació ECO, per la qual cosa són menys contaminants i protegeixen el medi ambient.

Adif adjudica las obras de implantación de nuevos cerramientos

Adif ha adjudicado el contrato de obras para la construcción de nuevos cerramientos en el vallado que rodea las vias del tren a su paso por Sant Adrià de Besòs, con un presupuesto de 162.586,5 euros (IVA incluido).

 

La remodelació de la Rambleta s’iniciarà abans de l’estiu

El projecte de remodelació del passeig de la Rambleta per fi té una data concreta d’inici d’obres: aquest mes de juny. Tot i que, tal com va avançar el Diari de Sant Adrià fa dos anys, l’any del rentat de cara seria aquest 2019, el Consistori encara no va concretar la data exacta.  

La Verneda, sense servei durant quatre dies

El servei a la línia 2 quedarà interromput parcialment durant els quatre dies festius d’aquesta Setmana Santa com a conseqüència d’una actuació de desamiantatge que durà a terme Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a l’estació de Verneda.  
 

.

El festival ‘Flamenc-ON’ arriba a Santa Coloma

El Festival Flamenc-ON, organitzat per la Fundació Aura Seguros, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, el Museu del Baile Flamenco de Cristina Hoyos, Media Clip, La Flamenca Unió Music, María Grever Centre d’Estudis Musicals i José de la Vega, arriba a Santa Coloma els propers 4, 5 i 6 d’abril i apropar així l’art del flamenc a la ciutat. Aquest festival és un conjunt d’experiències concentrades en tres dies, organitzades tant als carrers de la ciutat colomenca com en el fantàstic Teatre Sagarra. 

 

Sant Adrià llueix el seu potencial als Júnior de Lluita Olímpica d'Espanya

El futur del Club Lluita Olímpica La Mina i el Club Lluita Sant Adrià està més garantit. I així ho van demostrar els lluitadors de la pedrera de les dues acadèmies adrianenques de Lluita Olímpica. Ambdós clubs van tornar a reivindicar el seu talent als Campionats Júnior d'Espanya de Lluita Lliure Olímpica i Lluita Grecoromana, celebrats a la Comunitat de Madrid durant el passat 30 de març, amb uns resultats excel·lents.
 

Num. 416

Les obres del futur tanatori de Sant Adrià avancen segons les previsions

Les obres del primer tanatori que hi haurà a Sant Adrià del Besòs, en un solar de més de 10.000m2 al costat del riu Besòs, avancen a bon ritme i tenen prevista la finalització desprès de l’estiu i la seva posada en marxa cap a l’octubre d’aquest mateix any. 

A hores d’ara, les obres ja han superat la fase de cimentació, sanejament i estructura. “Les obres estan seguint el curs previst.  

Pàgines