Registrat al Diari de Badalona

Quatre cares noves pel Sant Martí Adrianenc

Bernat López
Segueixen arribant jugadors a la Verneda I Foto: Sadrianenc.
Pau Villòria (OAR), Edgar Sans (Sant Cugat), Juan Antonio Guzmán (Benidorm) i Javi Laguna (CH Sant Miquel) s’afegeixen a l’arribada de Javier Coba.

23/06/2016 – Pau Villòria, Edgar Sans, Juan Antonio Guzmán i Javi Laguna s’afegeixen a l’arribada de Javier Coba.
 
El Sant Martí Adrianenc continua configurant la plantilla que el curs vinent tornarà a competir a la Primera Estatal. Després de ‘repescar’ Javier Coba del BM La Roca, l’entitat lila ha lligat quatre incorporacions més per la pròxima temporada.
 
El central Pau Villòria, jugador format al planter del FC Barcelona, deixa l’OAR Gràcia Sabadell i comença a formar part del Sant Martí Adrianenc. Aquest any Villòria ja s’ha enfrontat al bloc adrianenc, igual que l’extrem Edgar Sans. Sans, extrem format també al Barça, canvia el Sant Cugat (56 gols en 26 partits) per la Verneda.
 
Sota els pals, el Sant Martí lliga l’arribada d’un jugador de 23 anys que ha tingut minuts a ASOBAL amb el BM Benidorm. Parlem de Juan Antonio Guzmán, porter de molta envergadura. Per últim, el lateral Javier Laguna també s’incorpora a la disciplina lila, després d’abandonar el CH Sant Miquel de Lliga Catalana. 

Afegeix el teu comentari