Registrat al Diari de Badalona

Primera derrota

Sònia Ribo
Foto: Manel Expósito
Al parcial definitiu les rivals van estar més concentrades i van aprofitar els errors del Femení Sant Adrià per obrir una escletxa que seria definitiva.

9/11/2015.-  Els errors de l’últim quart van fer impossible mantenir la imbatibilitat i l’Snatts Femení Sant Adrià suma la primera desfeta de la temporada.
 
El Sant Adrià va començar el partit molt concentrat amb Ainhoa López inspirada en atac. Les liles marcaven el ritme per acabar el primer quart, 21-11.
 
Al segon quart va desaparèixer l’encert i un atac més desordenat va permetre la remuntada de les mallorquines. El partit va arribar al descans empatat a 26.
 
A la represa, les defenses van desaparèixer del partit i l’intercanvi de cistelles va ser constant. Cap dels dos equips cedia i la igualtat es reflectia en el 50-49 al final del tercer quart.
 
Al parcial definitiu les rivals van estar més concentrades i van aprofitar els errors del Femení Sant Adrià per obrir una escletxa, que va quedar sense reacció per part lila fins el 64-71.
 
L’equip intentarà refer-se de la primera derrota de la temporada amb la visita el proper dissabte a Andratx per enfrontar-se a un altre equip mallorquí.
 

Afegeix el teu comentari