Registrat al Diari de Badalona

Primer títol de la temporada pel Femení Sant Adrià

Sònia Ribó
Foto: Femení Sant Adrià
L’equip està preparant la temporada a consciència i de moment ja ha guanyat la Lliga Catalana contra el Segle XXI
A la represa, l'equip va sortir a per totes imposant un ritme frenètic que no va poder seguir el Segle XXI
La millor jugadora del partit ha estat Olga Ruano del 'Snatt's Femení Sant Adrià, amb 10 punts i 5 rebots.

13/10/2014 - Les liles escalfen motors guanyant la Lliga Catalana Femenina 2.
 
Nou repte per a les jugadores de Jordi Vizcaíno que aquesta temporada jugaran la Lliga Femenina 2. L’equip està preparant la temporada a consciència i de moment ja ha guanyat la Lliga Catalana contra el Segle XXI.
 
El partit es va jugar al Poliesportiu Municipal de la Mina i va començar igualat. En el primer contacte amb la nova categoria, el desencert de les adrianenques i el ritme de les jugadores de la Blume va marcar el primer parcial, 17-16.
 
Les liles han donat un pas endavant ofensiu gràcies a Olga Ruano. El seu encert sumat a una bona defensa van fer que al descans l’avantatge fos de 4 punts per les de Sant Adrià.
 
A la represa, l'equip va sortir a per totes imposant un ritme frenètic que no va poder seguir el Segle XXI. Mariona Martín, Laura Torrent, Elena López i Ainoha López es van multiplicar en defensa i van estar quasi perfectes en atac, per posar el 52-38 al tercer quart.
 
Tot i tenir el partit controlat l'Snatt's Femení Sant Adrià ha seguit treballant per ampliar distàncies fins els 19 punts, ja inassolibles pel rival. Al final 65-53 i primer títol de la temporada al sac.
 
La millor jugadora del partit ha estat  Olga Ruano del 'Snatt's Femení Sant Adrià, amb 10 punts i 5 rebots. Bon paper també de Marta Claret, que disputava el seu primer partit amb l’equip del Besòs.
 
La Lliga femenina 2 comença el proper 25 d’octubre i el primer rival de les liles serà el Tuenti Movil Estudiantes.

Afegeix el teu comentari