Registrat al Diari de Badalona

NEINOR es compromet amb l’Ajuntament de Sant Adrià a limitar els pisos turístics

Foto: arxiu
L’empresa immobiliària inclourà en els Estatuts Comunitaris de les seves promocions una clàusula que prohibirà els habitatges turístics

El conseller delegat de NEINOR HOMES S.A., Juan Velayos, s’ha compromès en una reunió amb l’alcalde Joan Callau a incloure en els Estatuts de les Comunitats de propietaris de les futures promocions a Sant Adrià una prohibició expressa a la utilització dels habitatges per desenvolupar activitats com a pisos turístics. 

Aquest compromís afecta qualsevol promoció que aquesta empresa i les seves societats filials realitzin a Sant Adrià de Besòs i la mesura s’aplicarà a les promocions R-9, R-1 i R-15 en tramitació de llicència, situades al barri de La Catalana. 

En conseqüència, a partir d’ara, en les promocions de l’empresa NEINOR i de les companyies filials de la mateixa que es realitzin a Sant Adrià, s’inclourà una clàusula en els estatuts de les Comunitats de Propietaris prohibint aquesta activitat. 

L’ordenança municipal reguladora dels habitatges d’ús turístic a Sant Adrià regula l’exercici, el respecte i la garantia i protecció dels drets dels ciutadans i ciutadanes, i tipifica les conductes que derivades de la utilització d’habitatges turístics puguin afectar a la vida en comunitat, conculcant aquests drets. Aquesta ordenança estableix un seguit de condicions per aquests tipus d’activitat i atorga als estatuts de les comunitats de propietaris la decisió sobre si es prohibeix o no aquesta activitat. 

Afegeix el teu comentari