Registrat al Diari de Badalona

Nacho Parera ho vol tornar a assolir al Sant Martí Adrianenc

Manel Expósito - 22/09/2021
Foto: MimiGraphicDesigner
L’entrenador del filial agafarà les regnes del primer equip, en la segona etapa

El Sant Martí – Adrianenc tornarà a intentar el retorn a la lliga Divisió d’Honor Plata per quarta vegada en els darrers 10 anys (2014, 2018 i 2020 han estat els tres darrers ascensos). La temporada 2013-2014 va ser la primera vegada que el club lila ho va assolir al parquet però per motius econòmics no es va poder culminar el canvi de categoria. Dos anys més tard, aquest retorn sí que es va materialitzar a la pista i als despatxos, tot i que va ser un període molt efímer, de tan sols una única temporada. La temporada 2019 – 2020 va ser el darrer curs en què es va aconseguir la fita de la segona divisió però el club lila va tornar a viure un ‘Deja Vu’. Només un any es va trepitjar la Divisió d’Honor Plata. 

La relliscada a Primera Nacional portarà canvis al primer conjunt de La Verneda. El primer, ja s’ha anunciat. Nacho Parera agafarà el relleu de Lorenzo Rueda a la banqueta, qui tanca un cicle de quatre temporades al capdavant del primer equip. 

Parera és un tècnic de la casa, qui aterra al sènior A després de culminar una excel·lent temporada amb els joves del filial a Lliga Catalana. Campions de la màxima categoria autònomica, la feina a la base lila segueix cultivant els seus bons fruits i amb aquest un bloc generacional es farà el salt a Primera Nacional. Parera ja té experiència al primer equip lila i amb ell es va aconseguir l’ascens de l’any 2014 a Divisió d’Honor Plata.

Un any després de l’ascens (2015), va tancar cicle al primer equip i va aterrar Pedro López, amb qui es va gaudir durant dues temporades. El 2017 va ser el torn de Lorenzo Rueda, qui ha dirigit l’equip durant els darrers quatre anys i el cicle tornarà a començar per a Nacho Parera al primer equip. 

Miquel Berenguer, Jordi Izquierdo, Oriol Vilòria, Ferran Peris, Arnau Parera, Maxim Bachkarou, Xavi Massot, Pol Roig, Guillem Campo, Pau Rodríguez, Carles Jové, Eric Tuset, , Toni Romero i Alejandro Marín han estat les renovacions i promocions de jugadors procedent del filial, i han arribat Alejandro Bonilla, Xavi Ayala, Pol Giralt, Toni López i Jordi Díaz. 

La temporada començarà el 25 de setembre amb el primer partit a La Verneda davant el Banyoles.

Afegeix el teu comentari