Registrat al Diari de Badalona

Museus i exposicions

Exposición ‘Arpilleres en Acció’ en el MHiC

A lo largo de la historia, muchos hombres y mujeres han sido disruptivos en su tiempo. Se atrevieron a romper moldes, a enfrentarse a su entorno para conseguir cambiar lo que consideraban injusto.

Comentaris: 0

El Museu d’Història de la Immigració rep 11.430 visitants l’any 2018

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya va rebre 11.430 visitants durant l’any 2018, una xifra que contribueix a l’augment general del nombre de visitants als museus catalans, amb un incr

Comentaris: 0

“Hemos reflejado con color y positividad la idea de los niños”

Los artistas Zosen y Mina nos descubren cómo se planteó el próposito de realizar un mural en el barrio de La Mina y qué significado esconde. 

 

Comentaris: 0

TOT ART recapta 4.189 euros per La Marató de TV3

Per novena edició de forma consecutiva, la botiga de manualitats adrianenca TOT ART ha organitzat la tradicional subhasta solidària a benefici de La Marató de TV3, que enguany es va celebrar el pas

Comentaris: 0

Exposició ‘I love La Mina’ a partir del 10 de novembre a la Biblioteca del barri

L’exposició ‘I Love La Mina’ vol visualitzar i alhora enfortir el sentiment d’estima al barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs mitjançant un recull d’elements visuals documentals.

Comentaris: 0

Columnes per la igualtat de gènere

«Columnes per la igualtat de gènere» ha estat durant aquest mes de març la gran obra artística englobada en el marc de la programació del Dia internacional de les dones.

Comentaris: 0

‘La cova del foc’, exposició de Fernando Vecino a l’Agrupació

“La cova de foc” és l'exposició del fotògraf Fernando Vecino Durán, és un recull d’imatges de la festa de la Colla de Diables del Prat de Llobregat.

Comentaris: 0

‘Una Mina de color’ transforma el paisatge visual del barri

Un mural d’art urbà de l’edifici del carrer Estrelles dels artistes Zosen i Mina és la nova atracció cultural i artística que reflecteix els elements característics del barri de La Mina. 

Comentaris: 0

‘Col·lectiva dels socis’, la nova exposició de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià

L’ Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs ha exhibit durant aquest mes de novembre - finalitzarà aquest dijous dia 29 - una exposició a la sala Joan Vila i Plana (carrer Doctor Barraquer, 6),

Comentaris: 0

La Generalitat es planteja un memorial múltiple pels afusellats al Camp de la Bota

En les darreres setmanes, ha sonat amb força la polèmica sobre on s’ubicarà el memorial de record als més de 1.700 afusellats durant el franquisme al Camp de la Bota.

Comentaris: 0

Pàgines