Registrat al Diari de Badalona

Mor apunyalat el cantant dominicà Monkey Black a Sant Adrià

Redacció - 02/05/2014

Un noi va ser assassinat dimecres a la nit després de ser apunyalat durant una baralla al carrer Onze de Setembre de Sant Adrià, en una zona molt propera a la frontera amb la localitat de Badalona. El jove que va resultar mort, Leonardo Michael Flors Ozuna, de 27 anys, és un cantant dominicà popularment conegut com a Monkey Black.
 
Pels volts de les 21.20 hores, es va produir una baralla a les portes d’un bar situat a l’esmentat vial. Segons diferents fonts i mitjans, el jove hauria estat agredit amb una arma blanca per altres dos homes amb els que hauria iniciat una discussió estona abans i als quals encara no s’ha pogut localitzar.
 
Els serveis mèdics van intervenir “ràpidament” però no van poder salvar-li la vida. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació, que està sota secret d’actuacions.
 
Nascut el 26 de juliol del 1986 a Santo Domingo, Monkey Black va iniciar la seva carrera professional el 2006 i vivia a Catalunya des de feia quatre anys, on es va casar. La mort del músic ha tingut una important repercussió en el seu país d’origen.
 
 
 

Afegeix el teu comentari