Registrat al Diari de Badalona

Massa rival pel Sant Adrià (89-42)

Bernat López
L'Uni Girona va ser molt superior I Foto: Zona23
L’equip de Jordi Vizcaíno no va poder fer res contra el físic i la qualitat de les jugadores de l’Spar Citylift Girona.
Un segon quart de somni per les gironines (25-4) i el 7/8 en triples al descans van sentenciar el matx.
El Femení Sant Adrià va competir molt millor al tercer quart i quasi va guanyar el parcial (19-18).
Cristina Hurtado, amb 9 punts, 5 rebots i 11 de valoració va ser la millor lila.

22/09/2014 – L’equip de Jordi Vizcaíno no va poder fer res contra el físic i la qualitat de les jugadores de l’Spar Citylift Girona, cinquè classificat la passada Lliga Femenina.
 
El Femení Sant Adrià va experimentar de primera mà què suposa jugar contra un dels millors conjunts de bàsquet del país. L’Uni Girona, que debutava en pretemporada a Fontajau, va fer efectiva la seva superioritat des de l’inici.
 
Des de bon començament, l’equip de Jordana va mostrar-se amb més encert que el Sant Adrià, tancant el primer quart doblant en el marcador a les seves rivals (26-13). La polivalència d’Ibekwe i el canell de Kuktiene van propiciar que el segon quart fos una autèntica exhibició de les gironines.
 
En deu minuts, el Sant Adrià només va poder anotar 4 punts, en dues accions de Claret. El parcial, 25 a 4, va deixar el matx decidit al descans (51-17). El 7/8 en triples de l’Uni Girona va pesar com una llosa a les files adrianenques.
 
A la represa, però, el Sant Adrià va sortir a pista amb una altra cara i va poder competir el parcial. De fet, l’equip de Vizcaíno es va quedar a les portes de guanyar el quart (19-18), amb Farré dirigint les operacions i Hurtado anotant. Les pèrdues i la superioritat en el rebot de l’Uni van seguir mantenint a les gironines per davant (70-35).
 
L’últim quart (19-7) va tornar a ser clarament favorable a les locals, amb Chambers (14 punts) i Gidden (15) sobresortint per damunt de la resta (89-42). A les files del Femení Sant Adrià la millor va ser Cristina Hurtado, amb 9 punts, 5 rebots i 11 de valoració.
 
El conjunt de Jordi Vizcaíno va acabar el partit amb un 12/38 en T2, un 5/26 en triples i capturant 30 rebots. Àngels Farré va ser la màxima assistent de l’equip, amb 3 punts i 4 assistències.
 
Tot i la derrota, aquest ha estat un bon test pel Femení Sant Adrià per tal de preparar la Lliga Catalana LF2, que es jugarà diumenge 12 d’octubre contra el Segle XXI.  

Afegeix el teu comentari