Registrat al Diari de Badalona

Marçal Trull marxa al Buriram United tailandès

Bernat López
Marçal Trull marxa a Tailàndia I Foto: Sant Gabriel.
El fins ara preparador físic del Sant Gabriel inicia una nova etapa professional al Buriram United, equip que competeix a la Thai Premier League.
Marçal Trull s'encarregarà de coordinar la preparació física de tot el futbol base i del filial del conjunt tailandès.
Abans de marxar, l'ex preparador físic del Santgra ha volgut escriure unes paraules destinades a l'equip.

07/01/2014 – El fins ara preparador físic del Sant Gabriel inicia una nova etapa professional en un equip que competeix a la Thai Premier League.

Després de dues temporades vinculat al Sant Gabriel, el preparador físic Marçal Trull enceta un nou repte laboral lluny del territori català. Trull marxa del Santgra per marxar a un destí més exòtic: Tailàndia.

Concretament, el fins ara preparador físic del primer equip femení adrianenc, s’instal·larà a la ciutat de Buriram, ciutat interior situada al nord-est del país, a 400 quilòmetres de la capital, Bangkok.

Al Buriram United, Marçal Trull s’encarregarà de coordinar la preparació física de tot el futbol base i de filial del club, així com d’entrenar a nens d’entre 14 i 16 anys.

Marçal Trull ja es troba a Tailàndia treballant en el seu nou club, però abans de marxar va voler deixar unes paraules d’agraïment pel Sant Gabriel en fora de carta, la qual queda recollida a continuació:

“Des del primer dia que vaig entrar a treballar en la secció femenina del Sant Gabriel vaig percebre un tracte molt especial, el qual m'ha ajuda't a tirar endavant en els moments més complicats”.

“Hem declaro afortunat per haver pogut formar part d'un club en el qual directius, tècnics, i jugadores, posen de la seva part per fer del futbol femení gabrielista un referent a nivell estatal. Al llarg d’aquesta temporada ha estat tot un honor per a mi treballar amb un magnífic estaff tècnic pel qual només tinc paraules d'agraïment”.

“Ja per últim dir que aquest grup de jugadores té un gran talent i que segurament el seu pitjor enemic són elles mateixes”.

“Noies, no us conformeu amb el que sou i lluiteu per atrevir-vos, no tingueu por d'equivocar-vos. Al cap i a la fi teniu molt més a guanyar que a perdre. Per a mi són totes ja unes campiones pel que fan i en les condicions que ho fan. Gràcies de nou per tot. No us oblidaré”.

Afegeix el teu comentari