Registrat al Diari de Badalona

L'Ubsa supera la primera prova

Sònia Ribo

17/5/2016.- Va esgarrapar dos punts molts valuosos en una de les pistes més complicades de la competició, la dels Lluïsos, i la classificació per a la Final a 4 es decidirà a Sant Adrià
 
L'eliminatòria segueix oberta després de passar per un dels partits a domicili més perillosos, sobretot en una eliminatòria a doble partit, i els adrianencs poden sentenciar a casa la classificació per a la Final a 4.
 
Pel que fa a l'anada dels quarts de final, els primers avantatges del partit van ser pels Lluïsos. L’Ubsa tenia problemes per anotar però va saber reaccionar quan estava 6 punts per sota pe acabar el primer quart per davant, 10-11. 
 
El partit es prèvia dur, a pocs punts i amb pocs espais per anotar. Les petites dimensions de la pista van condicionar el joc amb moltes topades i caigudes. Al descans, 21-24.

A la represa van arribar els millors minuts de l’Ubsa. Dues cistelles de Roure i un triple de Nogales van posar els 10 punts de diferència. Els Lluïsos van mantenir la calma i amb un parell de triples van reduir la diferència fins els 4 punts. 
 
A l’últim quart, els barcelonins van tornar a marcar el ritme del partit fins a donar-li la volta del marcador. Mentre la inèrcia dels Lluïsos era ascendent a l’Ubsa el partit se li estava fent molt llarg.
 
Però l’equip en cap moment va moment va abaixar els braços i un triple de Roure tornava a empatar el partit a menys d’un minut pel final. Els adrianencs van desaprofitar fins a tres oportunitats per agafar avantatge, però finalment van ser dos tirs lliures els que van donar als visitants una important victòria a domicili.
 
L’Ubsa haurà de defensar els dos punts al partit de tornada aquest dissabte a les 17.45h  al pavelló Ricart. La final a 4 de la Copa Catalunya està a tocar.

Afegeix el teu comentari