Registrat al Diari de Badalona

Laura Peña, del Sant Adrià, debuta al Mundial U19 superant Puerto Rico i caient contra Rússia

Bernat López
Peña és a Itàlia amb la selecció U19 / FIBA.
La base del Femení viu una estrena molt positiva i un segon dia més complicat davant un rival de nivell.

24/07/2017 – La base del Femení viu una estrena molt positiva i un segon dia més complicat davant un rival de nivell.
 
La selecció espanyola U19 ja s’ha estrenat al campionat del món que aquests dies se celebra a Itàlia. Laura Peña, base del Femení Sant Adrià, forma part del roster que aspira a fer un bon paper.
 
Espanya està competint al grup B del torneig i va obrir la seva participació amb un triomf contundent davant Puerto Rico (42-74). Laura Peña va gaudir de 16 minuts de joc, aportant 6 punts (2/3 en tirs), 1 rebot, 2 assistències i un 7 de valoració.
 
El bloc de Miguel Ortega mostraria un gran nivell defensiu en el segon (13-24) i en el tercer quart (4-15) i també sabria aprofitar la seva superioritat en el rebot (56-28).
 
En el xoc per situar-se líder de grup, però, la selecció nacional queia contra Rússia (58-77), arrossegant un mal primer quart (13-25) durant tot el partit. Sense amenaça exterior (1/7 en T3), la U19 es veuria superada pel físic rus.
 
En aquest segon matx, Laura Peña estaria en pista durant 13 minuts. Ara a Espanya li toca tancar demà la primera fase del Mundial enfrontant-se a Egipte, un rival molt més assequible. 

Afegeix el teu comentari