Registrat al Diari de Badalona

La selecció espanyola infantil guanya el X Torneig Ciutat de Sant Adrià

Bernat López
Foto final de tots els participants / UBSA.
L’esdeveniment s’ha adaptat al format d’Eurolliga d’enguany i ha comptat amb la participació de grans noms propis com el Barça i la Penya.

02/05/2017 – L’esdeveniment s’ha adaptat al format d’Eurolliga d’enguany i ha comptat amb la participació de grans noms propis com el Barça i la Penya.
 
El Torneig Ciutat de Sant Adrià ha celebrat deu anys; deu temporades portant al Ricart a alguns dels millors planters del bàsquet espanyol. Aquesta temporada, l’esdeveniment esportiu organitzat per la UBSA va tornar a sorprendre, adoptant un format de lliga regular molt semblant al seguit per l’Eurolliga sènior.
 
Des que el torneig va néixer el 2008 ha anat creixent i consolidant-se com una cita obligada dins del calendari formatiu de clubs grans com el FC Barcelona Lassa i el Divina Seguros Joventut.
 
Blaugranes i verd-i-negres serien dos dels participants més destacats d’enguany, igual que la selecció espanyola infantil. Altres clubs històrics com l’ICL Manresa i l’UCAM Múrcia també prendrien part en la competició al costat de l’equip amfitrió.
 
Després de tres dies d’intensos partits, la selecció espanyola derrotava el Barça Lassa (80-54) en el matx per decidir la primera plaça de la classificació. El Talentos FEB culminava d’aquesta manera un torneig brillant (5/0), seguit pels blaugranes (4/1), el Manresa (3/2), la Penya (2/3), el Múrcia (1/4) i la UBSA (0/5).
 
L’alcalde Joan Callau i bona part de l’equip de regidors de l’Ajuntament assistirien al Ricart per oficiar l’entrega de trofeus i felicitar la UBSA per la gran tasca organitzativa realitzada. 

Afegeix el teu comentari