Registrat al Diari de Badalona

L' Escola Catalunya guanya un premi a la First Lego League

Redacció - 20/02/2019
Foto: Escola Catalunya
Nova edició de la First Lego League al Campus Diagonal-Besòs de la UPC

Un grup d'alumnes de l'Escola Catalunya de Sant Adrià de Besòs han guanyat el premi de la nova edició de la First Lego League al Campus Diagonal-Besòs de la UPC.
 
En aquest torneig els equips elaboren un projecte científic per trobar una solució innovadora relacionada amb una temàtica proposada. Aquest any, l’espai era la matèria a treballar i on els alumnes construeixen i programen un robot Lego preparat per aconseguir les missions plantejades.
 
Enguany l’equip CatalunyaSAB-9’807 format per alumnat de cinquè curs de l’Escola Catalunya va obtenir el premi a l’Emprenedoria. Aquest guardó distingeix l’equip “que ha demostrat una gran iniciativa i confiança al llarg de tot el procés, ha sabut afrontar amb maduresa els problemes plantejats i ha trobat solucions efectives a les adversitats sorgides durant la preparació i el desenvolupament del repte”.
 
Aquest premi se suma a l’obtingut en la passada edició, quan l’equip representant d’aquest centre va guanyar el premi al millor Projecte Científic, atorgat per Aigües de Barcelona.

Afegeix el teu comentari