Registrat al Diari de Badalona

L' Ajuntament gratifica l'heroïcitat d'un entrenador del Sant Gabriel

Manel Expósito - 09/11/2018
Foto: Manel Expósito
Cañedo, salvà la vida del porter del Manlleu

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha gratificat la vital actuació que va protagonitzar el segon entrenador del Cadet A del Sant Gabriel, Jaime Cañedo, en el partit que va enfrontar l'equip adrianenc contra el Manlleu. Cañedo, salvà la vida del porter osonenc quan aquest va patir un episodi de convulsió durant el matx.

Amb la presència de la junta directiva del Sant Gabriel, encapçalada pel seu president Gori Peralta, i l'asistència del president del Manlleu, l'alcalde Joan Callau i el regidor d'Esports Juan Carlos Ramos, juntament amb el regidor José Luis Martínez, van fer entregar d'una figura de plata de l'arc d'estil gòtic, símbol adrianenc, i una insígnia de la ciutat. Així mateix, el dirigent osonenc li va agrair la seva actuació i li va fer entrega d'un llibre amb la història del club i un fuet típic de la ciutat osonenca.

"Aquests valors s'han de fomentar i agrair. És un exemple per la resta de la comunitat i li donem les gràcies en nom de la ciutat. Més enllà de la competició, aquest és un valor que ha de servir de model", va exposar Callau.
 

Afegeix el teu comentari