Registrat al Diari de Badalona

L’Ubsa també sap patir

Foto: Manel Expósito
Una falta ràpida a la última jugada va evitar el triple visitant, que a més va fallar els tirs lliures.
Toni Roure i Pol Bassas van anotar 18 punts cadascun i també va destacar Xavi Espiga jugant de 4 per les baixes de l'equip.

16/11/2015.- El Terrassa va plantejar una defensa en zona tot el partit i, tot i que es van anotar pocs punts, l'Ubsa va saber resoldre el partit a base de treball.
 
El partit va començar molt bé pels de Sant Adrià. La pressió al darrera els va permetre moltes recuperacions i amb l'encert de Toni Roure i Pol Bassas el marcador al final del primer quart era de 22-15.
 
Al segon, la defensa en zona va aturar l'empenta de l'Ubsa i els visitants va aprofitar el desconcert local amb un parcial de 0-10. De fet, només van poder anotar 7 punts en aquest quart i el Terrassa ho va aprofitar per marxar al descans per davant al marcador.
 
A la represa, el dos equips van apostar per la defensa. Els adrianencs van reaccionar per empatar primer i aconseguir després un parcial de 7-0 per arribar al parcial definitiu per davant al marcador, 44-40
 
El parcial definitiu va ser un intercanvi de cistelles amb el Terrassa especialment encertat en els triples. A un minut del final el partit estava empatat.
 
Els tirs lliures de Pol Bassas posaven l'equip per davant i el Terrassa no va poder anotar a la jugada següent. Bassas va tornar a força una falta però només va anotar un tir.
 
Una falta ràpida va evitar el triple visitant, que a més va fallar els tirs lliures. De nou el tirs lliures deixaven el 63-58 definitiu.  
 
Toni Roure i Pol Bassas van anotar 18 punts cadascun i també va destacar Xavi Espiga jugant de 4 per les baixes de l'equip.
 
Amb la setena victòria consecutiva l'Ubsa segueix segon, a només una victòria del líder del grup, el Sant Josep. El proper partit serà en un horari poc habitual, divendres a les 21.45 a Vic.

Afegeix el teu comentari